Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hiç bir zaman bir ban tam saniyesinde açılmıyor dost ben sana bunu bütün oyunlarda da kanıtlayabilirim, belki üzülebilirsin fakat muhtemelen ya yarın akşam süresi kadar veya 1-3 saat arası değişkenlik gösterilip açılabilir, unban botu vesayre var mı bilmiyorum fakat o bile gecikme sağlıyor, sonuç olarak ayın 30unda açılıyor diye fikrini değiştirebilirsin.
Ben açıldı sanmıştım denemek için arkadaşımın hesabına girmiştim ve ban yemişti. Ertesi gün bir hesap açtım ve banın kalktığını gördüm. Olan arkadaşımın hesabına olmuştu. Sana tavsiyem banın kalkıp kalkmadığını bir hesap açıp 1-2 el oynayıp öğrenmen. İlk elde veya 2. elde ban yiyorsan banın hala devam ediyor demektir dikkat et.
ban kalkınca direkt girmeni önermem biraz bekle delaylı kalkıyor çünkü
banın bitince temiz format ile gir spoofer+hile kullandığım windowsu ayarlardan sıfırladım ona rağmen 6-7 maç sonra val5 verdi ve main idm tekrar banlandı