beyler biryerlerden duydum valorant da 3 ay sonra banımız açılıyomuş. öncelikle bu doğrumu ve doğruysa nekadar sürem kaldı nereden görebilirim teşekkürler
3 Ay en fazla demiş arkadaşlar fakat Valorant geliştiricileri Hwid banı 3 aydan fazlada atailiyorlar bizzat şahit oldum. Ticket atarak ban süreni öğrenebilirsin.
Söyliyeceklerim tamamen gerçek nerden mi biliyorum çünkü arkadaşım 2 defa ban yedi kendisi anlattı ilk ban yediğinde riota ticket atıyor 5-6 kez her seferinde ya bot cevap veriyor yada sadece hesabınız kalıcı banlanmıştır tarzı bilgiler veriyor, riot ta diyor kalıcı ban yiyorsun banların hiçbir zaman açılmıyor eyvallah doğru söylüyor ama neyi kastediyor biliyormusun, hesap banını kastediyor cihaz banını değil eğer sen ticket da şöyle sorarsan Merhaba riot ekibi, cihaz banımın süresini öğrenmek isterim şimdiden teşekkürler tarzı bir şeyler söylersen onlarda sana şu şu tarihte açılacak diyor. ha şimdi şunu bilemem benim arkadaşım hile AÇMAYA çalışırken ban yedi hile yapıp herkese headshot atarken ban yemedi ama yinede kalıcı değildir cihaz banını sor sadece banımı öğrenmek istiyorum deme yada adamlara sövme yada ben yapmadım etmedim öyle böyle şöyle deme adam gibi cihaz banımın süresini öğrenmek istiyorum de sana söyleyeceklerdir ayrıyetten söylemezler ise ban yediğin tarihe 3 ay ekle oyuna yeni çarla gir kalkmış olarak görürsün tabi tam 3 ay olmayabilir çünkü kendileri diyor bi kaç gün sapma olabilir diye şimdi sana ss leri atıcam.
şimdi bu yalvarınca verilen cevap:
(farkettiysen hesabın aktif olmasını dilediğin biletler kapanılacaktır diyor ama hesabın banının kalkmasını amaçlamıyor arkadaşım zaten derdini düzgün anlatamamış)
bu ise tam olarak yazılan cevap:
yeni çarla girip açılmadığından eminmisin yoksa girdiğinde 2-3 raund sonra banlanıyor musun ? eğer öyleyse kalıcı yemişsin ama sen çara girerken 52 yada 152 kodlarıyla karşılaşıyorsan 3 ay sonra kalkmış olması gerekiyor yada daha fazla süre ama kalkıyor