Valorant Hwid Ban Ticket Sonucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
valorantan ban yemiştim şimdi banımın olmadığını söylüyorlar bende gerekli yanıtı verdim sizce banımı tamamen kaldırırlar mı :kappajail:

resim_2023-06-02_113356081.png

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Banının olmadığını söylememişler tam olarak yani belirtmişler ama hwid ban yedikten sonra erişim sağladıysan 1 hafta 2 hafta ne kadar süreyse tekrar oyuna erişim sağladıysan o 4 ay tekrar baştan başlamıştır veya 3. parti hile yazılımları vanguard tarafından tespit edilip tekrar bi ban atabilir yaralı ayağı sürekli aynı sehpaya çarpmak gibi kurtulmak istiyorsan bundan temiz bi format atman gerekecek cihaz banının bittiğini düşünüyorsan temiz bir valorant vanguardı tekrar kurup oyuna girebilirsin zenginsen bu kadar yazıyı okuma direk woofer al geç

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ayni sorun benim basimda da var 3 kasimda biticek yazdilar hala banliyim bugun aklima sen getirdin bidaha ticket attim bakalim kurtarabilecek miyiz

1685695551278.png

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Sen bu hesapta ban yedikten sonra spoofer yapıp başka hesaplardan ban yedin mi peki ?

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
adamlar o kadar sağlam ban atıyor ki kendi attıkları banın tarihi bitince bile ban devam ediyor şu koruma lolde olsa var ya

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dedikleri gibi birkaç gün sonra muhtemelen kalkacaktır

Üye
3 HİZMET YILI
ban yersiniz her türlü zten denemeyin bu oyunda

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Banının olmadığını söylememişler tam olarak yani belirtmişler ama hwid ban yedikten sonra erişim sağladıysan 1 hafta 2 hafta ne kadar süreyse tekrar oyuna erişim sağladıysan o 4 ay tekrar baştan başlamıştır veya 3. parti hile yazılımları vanguard tarafından tespit edilip tekrar bi ban atabilir yaralı ayağı sürekli aynı sehpaya çarpmak gibi kurtulmak istiyorsan bundan temiz bi format atman gerekecek cihaz banının bittiğini düşünüyorsan temiz bir valorant vanguardı tekrar kurup oyuna girebilirsin zenginsen bu kadar yazıyı okuma direk woofer al geç
Benım bıldıgım hwıd ban anakart değiştinde kalkıyor lakın tekrar hile kullanırsan bu sefer her açtıgın hesaba atıyolar dıye bılıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
2 3 gün daha bekle sonra eğer olmassa bilgisayarını sıfırla

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bir kaç gün sonra kalkacaktır ancak cihaza temiz bir format at yoksa tekrar ban yiyeceksin

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Yeni hesabında ban yememek için bilgisayarını temizle diyorlar yani

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Yeni hesabında ban yememek için bilgisayarını temizle diyorlar yani
Tamam'da ben normalde banlıyım zaten süremi sordum banlı değilsin dediler bana
Post automatically merged:

Bir kaç gün sonra kalkacaktır ancak cihaza temiz bir format at yoksa tekrar ban yiyeceksin
hocam şöyle söyliym forumdaki private hileden ban yemiştim hala sürem bitmedi ama bana banlı olmadığımı söylüyorlar bende anlamadım nasıl banlı değilim diye onun için yani

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tamam'da ben normalde banlıyım zaten süremi sordum banlı değilsin dediler bana
Post automatically merged:

hocam şöyle söyliym forumdaki private hileden ban yemiştim hala sürem bitmedi ama bana banlı olmadığımı söylüyorlar bende anlamadım nasıl banlı değilim diye onun için yani
Normalde bitmiş olması gerekiyor demiş, yani eğer ban yedikten sonra tekrar giriş yapmaya başladıysan ban süresi uzamış olabilir. Tamamen kendi fikirlerim bunlar bu arada bildiğimden yazmıyorum da belki ilk ban yediğin tarih kayıt altına alınıyor olabilir.

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Normalde bitmiş olması gerekiyor demiş, yani eğer ban yedikten sonra tekrar giriş yapmaya başladıysan ban süresi uzamış olabilir. Tamamen kendi fikirlerim bunlar bu arada bildiğimden yazmıyorum da belki ilk ban yediğin tarih kayıt altına alınıyor olabilir.
benden hesap ismi fln istedi verdim cevap bekliyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
direk bilgisayarına format at sıfırla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...