Valorant Hwid Ban Ve Nasıl Açtığım van 152 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
aga gecmıs olsun herkese guvenılmez maleesef kı beklıceksın ben tek memorye guvenıyorum vallahi

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu sekılde para ısteyenlere ınanıp kanmayın ve kesınlıkle maddi bir karşılık vermeyin

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
aynı şekilde kaldırdım bende yaklaşık 6 ay oluyor hiç bir sorun yok hala oynuyorum

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam öncelikle geçmiş olsun daha dikkatli olmak lazim. Hevesinizi kırmak istemem ama val 152 hatasını kaldırıp val 5 (3-4 saat sonra gelen delay ben dediğimiz) ban'a sahip olabilirsiniz. Ama merak etmeyin zor olan kısmı zaten yapmışsınız delay banı kaldırmak için forumda konu mevcut.
teşekkür ederim delay ban dediğiniz sanırım van 5 hatası ve sabah denedigmde van 5 hatası geldi ama pcyi kapatıp işe gittim geldiğimde hiç birşey yapmadan oyuna girdim ve tekrar girdim akşam 19:00 dan Gece 00:30 a kadar oynadım hiç bir proplem olmadı olursa eğer delayban cabuk çözülür diye düşünüyorum
Post automatically merged:

Dolandırıldığın için üzüldüm geçmiş olsun bios güncellemek hwid banı sadece geciktiriyor 2-3 gün içinde yeniden ban yiyosun diye biliyorum yemediysen ses ver
teşekkür ederim delay ban dediğiniz sanırım van 5 hatası ve sabah denedigmde van 5 hatası geldi ama pcyi kapatıp işe gittim geldiğimde hiç birşey yapmadan oyuna girdim ve tekrar girdim akşam 19:00 dan Gece 00:30 a kadar oynadım hiç bir proplem olmadı olursa eğer delay ban yersem bile cabuk çözebileceğimi düşünüyorum

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
teşekkür ederim delay ban dediğiniz sanırım van 5 hatası ve sabah denedigmde van 5 hatası geldi ama pcyi kapatıp işe gittim geldiğimde hiç birşey yapmadan oyuna girdim ve tekrar girdim akşam 19:00 dan Gece 00:30 a kadar oynadım hiç bir proplem olmadı olursa eğer delayban cabuk çözülür diye düşünüyorum

teşekkür ederim delay ban dediğiniz sanırım van 5 hatası ve sabah denedigmde van 5 hatası geldi ama pcyi kapatıp işe gittim geldiğimde hiç birşey yapmadan oyuna girdim ve tekrar girdim akşam 19:00 dan Gece 00:30 a kadar oynadım hiç bir proplem olmadı olursa eğer delay ban yersem bile cabuk çözebileceğimi düşünüyorum
evet aynen öyle delay ban val 5dir. o kadar süre ban yemediyseniz ne mutlu. belki de ban tamamen kalkmış olabilir. ama kalkmasa bile val 5i kaldırması daha kolay. ayrıca val 5i elde etmek için fortmat ve bios update dışında başka birşey yaptınız mı? baya iyi bir method gibi

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
x

evet aynen öyle delay ban val 5dir. o kadar süre ban yemediyseniz ne mutlu. belki de ban tamamen kalkmış olabilir. ama kalkmasa bile val 5i kaldırması daha kolay. ayrıca val 5i elde etmek için fortmat ve bios update dışında başka birşey yaptınız mı? baya iyi bir method gibi
val 5 için hiç bir şey yapmadım

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Konuyu açtığımdan beri henüz bir ban söz konusu olmamıştır

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
In order not to trust everyone like this, you have taught us a lesson again, first of all, get well soon. It will be over in April, it made sense for me to update the bios, actually, you should try it.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam ilk öncelikle yaşadığınız olaydan ötürü geçmiş olsun diyorum fakat 1 maçta ban atmamış ama bu diğer gireceğin maçların başında veya ortasında atmayacağı anlamına gelmez tam olarak emin olmak için birkaç gün hilesiz oynayıp test etmen olacaktır eğer ban yoksa bu method gerçekten sen de çalışmış demektir diğer türlü hwid banin devam ediyordur ve her hwid ban uyarısı aldığında hesabın banlandiginda ban süren uzuyor bilgin dahilinde bulunsun
hocam van 152 olayını delay bana çevirme imkanımız yok mu ? Eskiden ban yediğimde 1-2 maç oynardım yinede şuan oynayamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...