teşekkür ederim delay ban dediğiniz sanırım van 5 hatası ve sabah denedigmde van 5 hatası geldi ama pcyi kapatıp işe gittim geldiğimde hiç birşey yapmadan oyuna girdim ve tekrar girdim akşam 19:00 dan Gece 00:30 a kadar oynadım hiç bir proplem olmadı olursa eğer delayban cabuk çözülür diye düşünüyorumHocam öncelikle geçmiş olsun daha dikkatli olmak lazim. Hevesinizi kırmak istemem ama val 152 hatasını kaldırıp val 5 (3-4 saat sonra gelen delay ben dediğimiz) ban'a sahip olabilirsiniz. Ama merak etmeyin zor olan kısmı zaten yapmışsınız delay banı kaldırmak için forumda konu mevcut.
teşekkür ederim delay ban dediğiniz sanırım van 5 hatası ve sabah denedigmde van 5 hatası geldi ama pcyi kapatıp işe gittim geldiğimde hiç birşey yapmadan oyuna girdim ve tekrar girdim akşam 19:00 dan Gece 00:30 a kadar oynadım hiç bir proplem olmadı olursa eğer delay ban yersem bile cabuk çözebileceğimi düşünüyorumDolandırıldığın için üzüldüm geçmiş olsun bios güncellemek hwid banı sadece geciktiriyor 2-3 gün içinde yeniden ban yiyosun diye biliyorum yemediysen ses ver
evet aynen öyle delay ban val 5dir. o kadar süre ban yemediyseniz ne mutlu. belki de ban tamamen kalkmış olabilir. ama kalkmasa bile val 5i kaldırması daha kolay. ayrıca val 5i elde etmek için fortmat ve bios update dışında başka birşey yaptınız mı? baya iyi bir method gibiteşekkür ederim delay ban dediğiniz sanırım van 5 hatası ve sabah denedigmde van 5 hatası geldi ama pcyi kapatıp işe gittim geldiğimde hiç birşey yapmadan oyuna girdim ve tekrar girdim akşam 19:00 dan Gece 00:30 a kadar oynadım hiç bir proplem olmadı olursa eğer delayban cabuk çözülür diye düşünüyorum
Post automatically merged:
teşekkür ederim delay ban dediğiniz sanırım van 5 hatası ve sabah denedigmde van 5 hatası geldi ama pcyi kapatıp işe gittim geldiğimde hiç birşey yapmadan oyuna girdim ve tekrar girdim akşam 19:00 dan Gece 00:30 a kadar oynadım hiç bir proplem olmadı olursa eğer delay ban yersem bile cabuk çözebileceğimi düşünüyorum
güzel kardeşim adam telegram kullanmıyorki instagram üzerinden işlem yapıyor sen farklı bir adama yaptırmış olmayasın.Adanin cvb vermeyip telegram mjslarini silmesine ne diyorsun
val 5 için hiç bir şey yapmadımevet aynen öyle delay ban val 5dir. o kadar süre ban yemediyseniz ne mutlu. belki de ban tamamen kalkmış olabilir. ama kalkmasa bile val 5i kaldırması daha kolay. ayrıca val 5i elde etmek için fortmat ve bios update dışında başka birşey yaptınız mı? baya iyi bir method gibi
çok iyi o zaman biosta iki al ver ile insanların o kadar para verdiği spoofu yapmışsınız. ban yersem ben de laptopda deneyeceğim bakalım delay ban bile alsam kafidir.x
Post automatically merged:
val 5 için hiç bir şey yapmadım
hocam van 152 olayını delay bana çevirme imkanımız yok mu ? Eskiden ban yediğimde 1-2 maç oynardım yinede şuan oynayamıyorum.Hocam ilk öncelikle yaşadığınız olaydan ötürü geçmiş olsun diyorum fakat 1 maçta ban atmamış ama bu diğer gireceğin maçların başında veya ortasında atmayacağı anlamına gelmez tam olarak emin olmak için birkaç gün hilesiz oynayıp test etmen olacaktır eğer ban yoksa bu method gerçekten sen de çalışmış demektir diğer türlü hwid banin devam ediyordur ve her hwid ban uyarısı aldığında hesabın banlandiginda ban süren uzuyor bilgin dahilinde bulunsun
Reis valorant hemen ban atıyormu152 hatasını görmüstüm ne olduğunu bilmiyorum