Kesinlikle katılıyorum pc değişince sorun kalkarBen Cihaz Banı Yedim 3 ay sonra açıldı ve hesaplarımda bişey yoktu
ama neyden ban yediğimi bilmiyorum bir hesabım kalıcı banlandı trollden dolayı diğeride vpn açtım diye
Post automatically merged:
çok alakasız knk
beni ban yedim smurf hesabım kalıcı yasaklandı rahatsız edici hareketlerden 3 ay main hesabımı denedim giriyor mu diye val 3 hatasımı öyle bir şey vermişti pc değiştim main hesabıma girebiliyorum
cihaz ban vermese bile vanguard pc yı tanıyor o yüzden o hesaba da giremıyorsunBen Cihaz Banı Yedim 3 ay sonra açıldı ve hesaplarımda bişey yoktu
ama neyden ban yediğimi bilmiyorum bir hesabım kalıcı banlandı trollden dolayı diğeride vpn açtım diye
çok alakasız knk
beni ban yedim smurf hesabım kalıcı yasaklandı rahatsız edici hareketlerden 3 ay main hesabımı denedim giriyor mu diye val 3 hatasımı öyle bir şey vermişti pc değiştim main hesabıma girebiliyorum
niye bende olmadı ? o kadar yan hesapla veya arkaaşlarımın hesabı kayıtlıydıKesinlikle katılıyorum pc değişince sorun kalkar
cihaz ban vermese bile vanguard pc yı tanıyor o yüzden o hesaba da giremıyorsun
eğer hileyi silmediysen evet ama hile kullandıysan ben yinede sana format atmanı öneririm çünki ben başka hilelerde ban yedim silmeme rağmenSorumu yanlış anladınız galiba hwid ban yedikten sonra hileyi kullanmadığım hesaplarımda hesap banı yiyor mu
knk ağzına sağlık çok güzel anlatmışsın da ben bildiğimi bile unuttum bunu okuduktan sonra dlasknjdşksladjaşsleyer bir hwid ban yersen hangi hesapla yediğine bağlı eyer smurf bir hesapla hwid ban yersen sadece ban smurf hesaba atılır main hesaba atılmaz fakat o pc ile tekrar main hesabına girersen main hesabına atılır yani demek istediğim şu
hwid ban yersen eyer hangi hesapla giriş yaptığın önemlidirkalkmasıda şu şekilde eyer sen yan çarla oynuyorsan oyunu hwid ban yediysen eğer ilk önce destek talebi açıp hesabım çalındı falan yalanlar uydurum destek açmn gerek sonra onlar 3 ay sonra kaldırıyor bu 3 ay içerisinde main hesapla giriş yapma ban yemez
tabi spooferde kullanabilirsin destek talebi açmadan ama eyer hile açacaksan sakın main hesapla girme spooferi denemk için bile !!!
Pmden bana kaynak atabilir misin, nasıl yapılıyor, nereden indiriliyor vs gibisinden?hwıd ban yersen oyuna hangi hesaptan girersen gir giriş yapamıyorsun yani bilgisiyar olarak ban yiyorsun bazı programlar ile tabi ki bunu çözebiliyorsun.Asya yapımı spooferları tercih ediyorum.
Hayır minimum 3 aydan başlamakta her spoof denemenizde bu 4 5 6 olarak artar veya sonraki banınızda süre uzamakta.Hocam maksimum 3 ay değil mi donanım banı
atardım fakat o spooferı bulmam lazım çünkü en son pubg lite 1 yıl önce oynamıştım onda kullanmıştım anakartından tut biosuna kadar ekran kartına kadar değiştirebiliyordun. Senin için arayacağımPmden bana kaynak atabilir misin, nasıl yapılıyor, nereden indiriliyor vs gibisinden?
cihazın 3 ay hesap sınırsız ban yiyor kralMerhabalar Valorant da HWID ban yersem daha önce girmiş olduğum hesaplar banlanıyor mu kendi hesabımdan çıkıp başka hesapta hile kullansam ana hesabıma da daha önce o HWID'den giriş yapıldığı için ban yer mi ve HWID ban süresi ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?