Valorant HWID ban yenilmesi durumunda önceki hesaplar banlanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben Cihaz Banı Yedim 3 ay sonra açıldı ve hesaplarımda bişey yoktu
ama neyden ban yediğimi bilmiyorum bir hesabım kalıcı banlandı trollden dolayı diğeride vpn açtım diye
Post automatically merged:

çok alakasız knk

beni ban yedim smurf hesabım kalıcı yasaklandı rahatsız edici hareketlerden 3 ay main hesabımı denedim giriyor mu diye val 3 hatasımı öyle bir şey vermişti pc değiştim main hesabıma girebiliyorum
Kesinlikle katılıyorum pc değişince sorun kalkar

Ben Cihaz Banı Yedim 3 ay sonra açıldı ve hesaplarımda bişey yoktu
ama neyden ban yediğimi bilmiyorum bir hesabım kalıcı banlandı trollden dolayı diğeride vpn açtım diye

çok alakasız knk

beni ban yedim smurf hesabım kalıcı yasaklandı rahatsız edici hareketlerden 3 ay main hesabımı denedim giriyor mu diye val 3 hatasımı öyle bir şey vermişti pc değiştim main hesabıma girebiliyorum
cihaz ban vermese bile vanguard pc yı tanıyor o yüzden o hesaba da giremıyorsun

no system is safe
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
in my experience if u got hwid ban u must wait for 90 days but thats not the exact time. i got banned hwid from 25 may 2021 and i can play valorant again on november 25. to check hwid ban theres an error code called van 152 gonna show up when u create new account or log in with another account. in valorant your account will never got suspended or banned if u log in on device that got hwid banned. for example u just log in with your rich or main account and then u realize theres a van 152 error code that makes u cant play valorant. in this case your account will never got banned its just your hwid. but i highly recomended if you re cheating in valorant and got banned with alt account dont use your main account after that if youre going to check u got hwid ban or not . to check it just make another account and log in. sometimes riot vanguard detect it twice even if youre already close or delete the cheat. hope this will help

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
hile kullandığın hangı hesapta anlaşılırsa orda yersin.

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hileyi açtığın ve kullandığın hesap ban yiyor. Sonrasında HWID yedikten sonra giriş yapmayı denediğin tüm hesaplar ban yer.

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
banlar sınırsız oluyor die biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hwid yersen zaten farklı hesaptan giris yapamıyorsun ki

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hangi hesaplar hwid yediysen o hesap banlanır

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam sadece kullandığın hesaplara ban gelır çünkü diyelim arkadasın o pc ile kendi hesabına girdi ve o da ban yerse ne anlamı kalır kı?

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
eyer bir hwid ban yersen hangi hesapla yediğine bağlı eyer smurf bir hesapla hwid ban yersen sadece ban smurf hesaba atılır main hesaba atılmaz fakat o pc ile tekrar main hesabına girersen main hesabına atılır yani demek istediğim şu

hwid ban yersen eyer hangi hesapla giriş yaptığın önemlidirkalkmasıda şu şekilde eyer sen yan çarla oynuyorsan oyunu hwid ban yediysen eğer ilk önce destek talebi açıp hesabım çalındı falan yalanlar uydurum destek açmn gerek sonra onlar 3 ay sonra kaldırıyor bu 3 ay içerisinde main hesapla giriş yapma ban yemez :)

tabi spooferde kullanabilirsin destek talebi açmadan ama eyer hile açacaksan sakın main hesapla girme spooferi denemk için bile !!!
knk ağzına sağlık çok güzel anlatmışsın da ben bildiğimi bile unuttum bunu okuduktan sonra dlasknjdşksladjaşsl

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hwıd ban yersen oyuna hangi hesaptan girersen gir giriş yapamıyorsun yani bilgisiyar olarak ban yiyorsun bazı programlar ile tabi ki bunu çözebiliyorsun.Asya yapımı spooferları tercih ediyorum.
Pmden bana kaynak atabilir misin, nasıl yapılıyor, nereden indiriliyor vs gibisinden?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tam olarak bilgim oyk ama bende öyle oldu main acc'me 2 gün önce girmiştim o da ban yedi

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kullanmadığın bir hesabın banlanacağını düşünmüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Pmden bana kaynak atabilir misin, nasıl yapılıyor, nereden indiriliyor vs gibisinden?
atardım fakat o spooferı bulmam lazım çünkü en son pubg lite 1 yıl önce oynamıştım onda kullanmıştım anakartından tut biosuna kadar ekran kartına kadar değiştirebiliyordun. Senin için arayacağım

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhabalar Valorant da HWID ban yersem daha önce girmiş olduğum hesaplar banlanıyor mu kendi hesabımdan çıkıp başka hesapta hile kullansam ana hesabıma da daha önce o HWID'den giriş yapıldığı için ban yer mi ve HWID ban süresi ne kadar?
cihazın 3 ay hesap sınırsız ban yiyor kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...