Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hwid banı ücretsiz olarak açmak için bir kaç program mevcut sanırım aratarwk bulabilirsin ama işe yarayacağını sanmıyorum donanımlarını değiştir en iyisi
Kardeşim kaç aydır banlısın bilmiyorum lakin bende 3 5 aydır oyundan banlıyım ve 1 ay önce falan riota bilet attım azcık yalan sıktım valorant oyunu çok özledim oynamak istiyorum cart curt diye bana tarih verdiler ve o tarihden sonrada açıldı gerçekten bi dene istersen
bende hwid yemiştim ve ticket attım ama ben hile açmamıştım başka bir oyunda hile açıkken oyunu alta alıp valorant girmiştim ve hwid ban atılmıştı 1 ay hiç üzerine durmadım 1 aydan sonra durumu açıkladım tickete yanıt geldiğin de banım açılmıştı bilgin olsun hani sen bu durumu yaşayamazsın belki ama ticket atıp bi kaç olay sık inandırıcı bi açıklama en azından bi tarih verirler banının nezaman açılacağını bilirsin hile ile oynayan arkadaşım vardı şahsen böyle yapmıştı umarım banın açılır <3