Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar uzun süredir banlıyım. Gerçekten işe yaran, kesin bir çözümü yok mu parasız olarak? Söylerseniz çok sevinirim.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Hwid banı ücretsiz olarak açmak için bir kaç program mevcut sanırım aratarwk bulabilirsin ama işe yarayacağını sanmıyorum donanımlarını değiştir en iyisi :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kardeşim kaç aydır banlısın bilmiyorum lakin bende 3 5 aydır oyundan banlıyım ve 1 ay önce falan riota bilet attım azcık yalan sıktım valorant oyunu çok özledim oynamak istiyorum cart curt diye bana tarih verdiler ve o tarihden sonrada açıldı gerçekten bi dene istersen

Elodie
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bende hwid yemiştim ve ticket attım ama ben hile açmamıştım başka bir oyunda hile açıkken oyunu alta alıp valorant girmiştim ve hwid ban atılmıştı 1 ay hiç üzerine durmadım 1 aydan sonra durumu açıkladım tickete yanıt geldiğin de banım açılmıştı bilgin olsun hani sen bu durumu yaşayamazsın belki ama ticket atıp bi kaç olay sık inandırıcı bi açıklama en azından bi tarih verirler banının nezaman açılacağını bilirsin hile ile oynayan arkadaşım vardı şahsen böyle yapmıştı umarım banın açılır <3

Üye
5 HİZMET YILI
Online Oyunlarda 'zulu, Valo, LoL vb.' Ban kaldırma diye bir olay yoktur, açmadan önce bunu düşünmeliydin bana kaldırsa. 'KISACA GEÇMİŞ OLSUN'

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
bi kaç kişinin yazdıklarına baktığımda HWID banım açıldı mutuyum falan demişlerdi bi istersen valorant'a ticket at !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...