Çözüldü Valorant HWID ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
agalar benim bilgisayarım valorantdan hwid yedi 1 ayı falan kaldı bitmesine fakat ben yeni bir bilgisayar alıyorum eğer aynı internete bağlanırsam o bilgisayarda hwid yer mi ?

Çözüm
Merhabalar HWID ban yediğiniz PC üzerinden oynamak için 1 ay daha cezanızın dolmasını beklemeniz gerekmektedir.

Yeni PC aldığınız takdirde HWID olarak herhangi bir ban sorunu vb. şeyle karşılaşacağınızı zanmetmiyorum yine de siz yeni PC'niz geldikten sonra modeme res atın ve öyle deneyin.
Var Olsun İttihat ve Terakki
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dostum yeni pcde bi sorun çıkmaz ama hwid değiştirici var nette biraz araştırırsan görürsün bi aralar denk gelmiştim o hwid değiştiriciye bi bak istersen

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
dostum yeni pcde bi sorun çıkmaz ama hwid değiştirici var nette biraz araştırırsan görürsün bi aralar denk gelmiştim o hwid değiştiriciye bi bak istersen
İnternette hwid değiştirici yazınca 3k sonuç çıkıyor ve "hwid değiştirici" adı altında onlarca belki yüzlerce program var yorum yapmak için yorum yapmış gibisin xd repliyorum :D

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar HWID ban yediğiniz PC üzerinden oynamak için 1 ay daha cezanızın dolmasını beklemeniz gerekmektedir.

Yeni PC aldığınız takdirde HWID olarak herhangi bir ban sorunu vb. şeyle karşılaşacağınızı zanmetmiyorum yine de siz yeni PC'niz geldikten sonra modeme res atın ve öyle deneyin.

Son düzenleme:
Çözüm
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yeni bilgisayarda HWID hakkında bir problem olmaz sonuç olarak yeni ayrı bir bilgisayar ama yinede siz kontrollerini yaparak açın

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yine hile kullanacaksan yeni bilgisayarda varguad'ı kapatıp kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...