Selamlar ben valorantdan hwıd ban yedım ama maın hesabımla yemedım smurf ile yedım vbe başka hwıd olan pcden gırış yapmaya calısıyorum gene aynı gırıs yapamıyorum bunun sebebı nedır ??
o pcde yediğin için açılan ve oyuna girilen tüm hesaplar ban yer tek çözümü spoofer ararsın onlarında fixlenmesi durumu falan var en kalıcı çözüm ticket atıp ilk banınsa 3 aya çevirirler 3 aydan sonra rahat oynarsın
Ban yediğin her hesap için banınızın açılma süresi 1 ay uzar. Bu nedenle giriş yapmayı sürekli olarak denemeyin. Ya hwid banınızın kalkmasını bekleyin yada bir spoofer alarak sorunu çözün.
HWID ban ip ban değil arkadaşlar, HWID ban ID bandır. ID ban değiştirmek için bir çok yöntem var spoofer vs. İlk banın ise 3 aylık bir ban yemişsindir ticket atarak ne zaman kalkacağını öğrenebilirsin. HWID banlarda o ID üzerinden girilen bütün accountları banlar. Ve donanım banın kalkana kadar girdiğin bütün hesaplar banlanır.
HWID ban ip ban değil arkadaşlar, HWID ban ID bandır. ID ban değiştirmek için bir çok yöntem var spoofer vs. İlk banın ise 3 aylık bir ban yemişsindir ticket atarak ne zaman kalkacağını öğrenebilirsin. HWID banlarda o ID üzerinden girilen bütün accountları banlar. Ve donanım banın kalkana kadar girdiğin bütün hesaplar banlanır.