Demek ki tam kalkmamış banın başka bir methot ya da spoofer denemelisinValorant HWİD ban yemiştim ve banımı açtım ama mesela oynarken sıkıntı olmuyor ama hesaptan çıkıyorum tekrardan girmeye çalışırken kalıcı uzaklaştırma alıyorum
kaldırmamışlarıdrValorant HWİD ban yemiştim ve banımı açtım ama mesela oynarken sıkıntı olmuyor ama hesaptan çıkıyorum tekrardan girmeye çalışırken kalıcı uzaklaştırma alıyorum
İP değiştir pc isim felan değiştirValorant HWİD ban yemiştim ve banımı açtım ama mesela oynarken sıkıntı olmuyor ama hesaptan çıkıyorum tekrardan girmeye çalışırken kalıcı uzaklaştırma alıyorum
NOT:Yeni hesap açıp oynamaya devam edebiliyorum
hwid banın kalkmamış sadece delaylı ban yiyorsunValorant HWİD ban yemiştim ve banımı açtım ama mesela oynarken sıkıntı olmuyor ama hesaptan çıkıyorum tekrardan girmeye çalışırken kalıcı uzaklaştırma alıyorum
kaldıramamışsındırValorant HWİD ban yemiştim ve banımı açtım ama mesela oynarken sıkıntı olmuyor ama hesaptan çıkıyorum tekrardan girmeye çalışırken kalıcı uzaklaştırma alıyorum
aga bu tamamen kalkmamış demek oluyorValorant HWİD ban yemiştim ve banımı açtım ama mesela oynarken sıkıntı olmuyor ama hesaptan çıkıyorum tekrardan girmeye çalışırken kalıcı uzaklaştırma alıyorum
gönderdimmuhtemelen hdd banın hala duruyor dc:igNr#4755 ekle halledelim spoofer var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?