Valorant hwid ban?

Üye
Merhaba, valoda hile açtım bilgisayar banlandi(HWİD). Ücretsiz spoofer varmı?
Bide github taki açık kaynak kodlu spooferlar güvenilir mi onerirmisiniz?

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Ücretsiz spoofer yok dostum bulursan dene istersen ama zannetmiyorum tek kullanımlıı spooferler işini görür 450 500 lira civarında bulursun

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ücretsiz bulamazsınız hocam, satış konuma bakabilirsiniz yardımcı olurum

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ücretsiz virüssüz bir spoofer bulamazsın. Bulsan bile işe yaramayacaktır. Türk satıcılarıda kesinlikle önermem. Genel olarak Türk satıcılar reseller olduğu için ürünlerinin arkasında duramıyor ve sorun olduğunda çözemiyorlar bununlada kalmayıp şuan Türk satıcıların genel olarak sattığı spooferlar çalışmamakta. Dilersen discorddan bana yaz sana yardım edeyim bilgi ve kimlerden alabileceğin üzerine solda ismimin altında discord logosu var oradan discord adıma ulaşabilirsin.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Paralıları bile çalışmıyor hocam kaldı ki ücretsiz bulabilesin.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam bende dün aynı sorunla uğraşıyordum forumda oxygenware önermişler adam dolandırıcı benden 2 kez para aldı farklı sebeplerle dc den dalga geçer gibi konuştu seni 2 kez dolandırdım vs. sonrada geri dönüş yapmadı oradan uzak durmanı tavsiye ederim. birde diyorki bakıyorum bilindik isimse hallediyorum muhattap olmuyorum senin gibi no name ise böyle tokatlıyorum diyor.

Üye
hocam bende dün aynı sorunla uğraşıyordum forumda oxygenware önermişler adam dolandırıcı benden 2 kez para aldı farklı sebeplerle dc den dalga geçer gibi konuştu seni 2 kez dolandırdım vs. sonrada geri dönüş yapmadı oradan uzak durmanı tavsiye ederim. birde diyorki bakıyorum bilindik isimse hallediyorum muhattap olmuyorum senin gibi no name ise böyle tokatlıyorum diyor
Yorumun için teşekkür ederim. Spoofer için çözüm bulursan haber edermisin?

hocam bende dün aynı sorunla uğraşıyordum forumda oxygenware önermişler adam dolandırıcı benden 2 kez para aldı farklı sebeplerle dc den dalga geçer gibi konuştu seni 2 kez dolandırdım vs. sonrada geri dönüş yapmadı oradan uzak durmanı tavsiye ederim. birde diyorki bakıyorum bilindik isimse hallediyorum muhattap olmuyorum senin gibi no name ise böyle tokatlıyorum diyor.
Git hub daki spooferlari denedin mi güvenli mi?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap