Benim ana hesabımda gitmişti kanka ama bi dene istersen bende şöyle bi sorun var hileyle bi kaç hesap açıp oynamıştım hepsi val 5 yedi hilesiz oynasam oda val 5 yermi delay ban falan deniliyor öyle birşey olurmu acaba hilesiz oynasam o hesapta otomatik en val 5 yermi bilen varsa yardımcı olursa sevinirimArkadaşlar bugün valorantta hwid ban yedim color bot kullanıyordum
3 4 gün önce main hesapta 2 3 el hile ile oynamışlığım var bugün yan hesabımda hwid ban yedikten sonra main hesaba hiç girmedim acaba o da banlanmışmıdır ?
spoofer atsam o hesaba girebilirmiyim veya hwid yediğim hesaba
hesaba girmediğini belirtmişsin bir problem olmaz spoofer atıp tekrardan main hesabına girebilirsin ama spoofer attıktan sonra kalkıp kalkmadığını test etmek için yeni hesap açıp birkaç gün oyna main hesabın gitmesin dostum üzülürsün sonraArkadaşlar bugün valorantta hwid ban yedim color bot kullanıyordum
3 4 gün önce main hesapta 2 3 el hile ile oynamışlığım var bugün yan hesabımda hwid ban yedikten sonra main hesaba hiç girmedim acaba o da banlanmışmıdır ?
ara kısmına yaz bulursun cevabınıArkadaşlar bugün valorantta hwid ban yedim color bot kullanıyordum
hesap banı yeyip yemediğini bilgisayarda denemekten çekiniyosan hocam internet cafeye gidip deneyebilirsin öğrenmiş olursun main hesap yedi mi yemedi miArkadaşlar bugün valorantta hwid ban yedim color bot kullanıyordum
merhaba kanka öncelikle anakart banı yediğin için diğer hesapalra giremezsin ama valorantın kendi sitesinden ticket açarsan açılma ihtimali var iyi günlerArkadaşlar bugün valorantta hwid ban yedim color bot kullanıyordum
yes ofcArkadaşlar bugün valorantta hwid ban yedim color bot kullanıyordum
hocam doğru diyosun ama mesele anakart spoof destekliyor mu bide o varhocam bios+spoff yapman gerek net kalkar
sonunda mantıkla yazılmış bi cevap geldiDt olduğu için yediysen geçmiş olsun . reporttan yediysen bahsettiğin hesaba bişey olmaz spoof at devam et
Arkadaşlar bugün valorantta hwid ban yedim color bot kullanıyordum
spoofer atsam o hesaba girebilirmiyim veya hwid yediğim hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?