hwid ban yedin hesabı unut geçmiş olsun o giti ama diyer hesabın ban yemediyse spoofer atıp girmeyi deneArkadaşlar bugün valorantta hwid ban yedim color bot kullanıyordum
3 4 gün önce main hesapta 2 3 el hile ile oynamışlığım var bugün yan hesabımda hwid ban yedikten sonra main hesaba hiç girmedim acaba o da banlanmışmıdır ?
spoofer atsam o hesaba girebilirmiyim veya hwid yediğim hesaba
hayır grozyninjaware color bot mu olm 200 tl bosa gitti
dostum ben 6 aydır kullanıyorum yan hesapta biraz fazla açtım legit botu o yüzden raporlamadan ban yedim ayrıca dc de tek ban yiyen benimHocam hangi hesabınla yediysen o gitmiştir girme bence o charlada müsait bir pc var ise evde onunla dene o yememiştir color aimbot dediğin şey fixli bir hile haberin olsun
Gerçekten adına üzüldümhayır grozy
Post automatically merged:
dostum ben 6 aydır kullanıyorum yan hesapta biraz fazla açtım legit botu o yüzden raporlamadan ban yedim ayrıca dc de tek ban yiyen benim
ücretli veya ücretsiz spoofer bulamadım yardımcı olursanız sevinirimGerçekten adına üzüldümGeçmiş olsun spofferin var ise spoffer yaparakta hwid banını açabilirsin yöntemleride var anakartına göre tabi
o emin olma işi nasıl olucakBanlı olmayan bir bilgisayarla kontrol et ancak spoofdan sonra hesaba yinede girme, delaylı banın da olabilir. kalktığından emin olduğunda girersin.
Spoof attıktan sonra ana hesabına girme yan hesaplardan oyna. Ben 1 ay yan hesaptan oynadım, ban kalktığını düşündüğümde ana hesabımla giriş yaptım o da ban yedio emin olma işi nasıl olucak
hwid yediysen şuan girdiğin her hesap ban yiyecektir o hesabın ban yiyip yemediğinden emin değilsen temiz bir başka pc den deneyebilirsin girmeyi dıkkat et dostumArkadaşlar bugün valorantta hwid ban yedim color bot kullanıyordum
3 4 gün önce main hesapta 2 3 el hile ile oynamışlığım var bugün yan hesabımda hwid ban yedikten sonra main hesaba hiç girmedim acaba o da banlanmışmıdır ?
spoofer atsam o hesaba girebilirmiyim veya hwid yediğim hesaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?