Valorant Hwid banı hangi donanım parçalarına atıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Valorantan uzun zaman once 2 defa ban yedim ve kaç aydır oynamıyorum valorant nereye ban atıyor ana kartımı değiştirirsem çözülebilir mi bu durum veya neyi değiştirmem lazım ki bu ban kasamdan kalksın spoofer falan almak istemiyorum sadece banımın nasıl kalkıcağını öğrenmek istiyorum ona göre kasa parçasını değişireceğim

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Genelde anakarta atılır diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Valorant PCnize banlandığınıza dair dosya bırakır, anakartınıza, ekran kartınıza, biosunuza ve işlemcinize ban atar.
Eğer laptopsanız ve 10, 11, 12+ nesil işlemci kullanıyorsanız şansınıza küsün, çünkü bu nesillerde Bios Write Protection var ve spoof atmanız neredeyse imkansız.
Bu yüzden, ilk önce PCnizi sağlam bir hwid spoofer ile spooflayın, spoofladığınızdan emin olun, Biosunuzu güncelleyin, Pcnizi formatlayın, ve sorununuz çözülür.

Valorant PCnize banlandığınıza dair dosya bırakır, anakartınıza, ekran kartınıza, biosunuza ve işlemcinize ban atar.
Eğer laptopsanız ve 10, 11, 12+ nesil işlemci kullanıyorsanız şansınıza küsün, çünkü bu nesillerde Bios Write Protection var ve spoof atmanız neredeyse imkansız.
Bu yüzden, ilk önce PCnizi sağlam bir hwid spoofer ile spooflayın, spoofladığınızdan emin olun, Biosunuzu güncelleyin, Pcnizi formatlayın, ve sorununuz çözülür.
Valorant 4 aylık (120gün) hwid ban atar, sadece bekleyip farklı hesaptan oynamanız, yada spoofer eğer yapamıyorsanız baya şey değişmeniz gerekecektir.
Ekran kartınızı, ssd/hdd'nizi, anakartınızı, işlemcinizi değiştirmeniz gerekir ki bu, beklemekten daha sıkıntıdır.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
reis sadece anakarta atmaz diskede atar anakart spoofla kalkar fakat disk kalkmaz heleki bu zamanda sakın alma paran boşa gider şuan çoğu spoofer çalışmıyor valorant için

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
gidin 2000 tl ye anakart alın bir format bios atın düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...