En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Memory hackers te 300 mesaja ulaşıp insanlara bilgi paylaşıp konu açıp yardımcı olursan bir yandanda eğlenmiş olursun hemde hwid spoofer kullanabilirsin 
hwid spoofer valorantta çalışmıyor ?Memory hackers te 300 mesaja ulaşıp insanlara bilgi paylaşıp konu açıp yardımcı olursan bir yandanda eğlenmiş olursun hemde hwid spoofer kullanabilirsin![]()
Detaylı açıklar mısınız Raid 0 derken neyi kast ettiniz. Bu yöntem çoğu arkadaşın işine yarayabilir.ben iki tane ssd kullanioerum Raid 0 yapiorum
HWID Ban yersem sadece oyunu siliorum ve Interneti kapayip aciorum Escape from Tarkov da 2 kere Banlandim Hile yüzünden ve Busekilde Spoofere ihtiacim olmadi
Sitemizde başka site/hile rêklamı yapmak yasak. Kendiniz bulmalısınız.spofer nerden satın alınır
Banlı olan diski bilgisayardan tamamıyla sökmen gerekiyor istersen 50 tane SSD tak 49 tanesi sağlam olsun bir tane banlı olanı gördüğü an tekrar ban yiyorsun.ben iki tane ssd kullanioerum Raid 0 yapiorum
HWID Ban yersem sadece oyunu siliorum ve Interneti kapayip aciorum Escape from Tarkov da 2 kere Banlandim Hile yüzünden ve Busekilde Spoofere ihtiacim olmadi