Valorant HWID banı ne kadar sürede kalkar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben 4 Kere Yedim
Post automatically merged:

1.si 3 ay diğerleri 4 ay sürdü

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Windows sürümü değiştirerek Valorantta banını kaldıramazsın.
O yazdığı kalıcı ban hesabın için geçerli olan kalıcı bandır. O hesap kalıcı olarak oyundan uzaklaştırılmıştır. HWID banının olduğu süre boyunca her girmeye çalıştığın hesapta kalıcı olarak banlanacak. O yüzden banın kalkmadan herhangi bir hesaba giriş yapma.
Ne kadar süreyle HWID uzaklaştırması aldığını sadece destekten öğrenebilirsin. Valorant desteğe yazıp öğrenebilirsin. Genelde 3 ile 6 ay arası ban atılıyor.
HWID banı dediğimiz şey donanıma atılan bandır. Genelde anakarta atılır.
HWID banı kaldırmak için bios update etmek gibi işlemler yapılıyor. Ücretli spooferlar kullanılıyor.
Spoofer alacaksan bilmen gereken bir şey var. Her spoofer her banı kaldırmıyor. Mesela benim anakartım MSI 610M Pro. Bir spoofer alacaksam, öncesinde benim anakartımın aynı model ve markasından kullanıpta ban yiyen birinin, yorumuna bakmalıyım. Onun banı kalktıysa o zaman benimkinin de kalkma olasığı yüksek.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Windows sürümü değiştirerek Valorantta banını kaldıramazsın.
O yazdığı kalıcı ban hesabın için geçerli olan kalıcı bandır. O hesap kalıcı olarak oyundan uzaklaştırılmıştır. HWID banının olduğu süre boyunca her girmeye çalıştığın hesapta kalıcı olarak banlanacak. O yüzden banın kalkmadan herhangi bir hesaba giriş yapma.
Ne kadar süreyle HWID uzaklaştırması aldığını sadece destekten öğrenebilirsin. Valorant desteğe yazıp öğrenebilirsin. Genelde 3 ile 6 ay arası ban atılıyor.
HWID banı dediğimiz şey donanıma atılan bandır. Genelde anakarta atılır.
HWID banı kaldırmak için bios update etmek gibi işlemler yapılıyor. Ücretli spooferlar kullanılıyor.
Spoofer alacaksan bilmen gereken bir şey var. Her spoofer her banı kaldırmıyor. Mesela benim anakartım MSI 610M Pro. Bir spoofer alacaksam, öncesinde benim anakartımın aynı model ve markasından kullanıpta ban yiyen birinin, yorumuna bakmalıyım. Onun banı kalktıysa o zaman benimkinin de kalkma olasığı yüksek.
Yapılan Spoffta 1 Hafta Sonra Ban İhtimalide Oluyor

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
En az 4 ay sahalarda uzaksın demek bu reis daha sonrası için dıkkatlı ol

Üye
2 HİZMET YILI
Peki 1 günlük hile alıp spooferini kullansam kalıcı kalkar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...