Onaylı Üye
Ben 4 Kere Yedim
1.si 3 ay diğerleri 4 ay sürdü
Post automatically merged:
1.si 3 ay diğerleri 4 ay sürdü
Yapılan Spoffta 1 Hafta Sonra Ban İhtimalide OluyorWindows sürümü değiştirerek Valorantta banını kaldıramazsın.
O yazdığı kalıcı ban hesabın için geçerli olan kalıcı bandır. O hesap kalıcı olarak oyundan uzaklaştırılmıştır. HWID banının olduğu süre boyunca her girmeye çalıştığın hesapta kalıcı olarak banlanacak. O yüzden banın kalkmadan herhangi bir hesaba giriş yapma.
Ne kadar süreyle HWID uzaklaştırması aldığını sadece destekten öğrenebilirsin. Valorant desteğe yazıp öğrenebilirsin. Genelde 3 ile 6 ay arası ban atılıyor.
HWID banı dediğimiz şey donanıma atılan bandır. Genelde anakarta atılır.
HWID banı kaldırmak için bios update etmek gibi işlemler yapılıyor. Ücretli spooferlar kullanılıyor.
Spoofer alacaksan bilmen gereken bir şey var. Her spoofer her banı kaldırmıyor. Mesela benim anakartım MSI 610M Pro. Bir spoofer alacaksam, öncesinde benim anakartımın aynı model ve markasından kullanıpta ban yiyen birinin, yorumuna bakmalıyım. Onun banı kalktıysa o zaman benimkinin de kalkma olasığı yüksek.
hayır kalkıyor 4 ay lazım ilkte bunu ticket atarak öğrenebiliyorusunhwid banın kalktıgını dusunmuyorum kanka ben pc degıstırmen lazım yada spoofer kullanman gerek