ben bunu yaptım ama olmadı msi ve asusda işe yaramadı neyi yanlış yapmış olabilirim.bios up amidewin format mac adres değiştir oyunu yükle
ben bunu yaptım ama olmadı msi ve asusda işe yaramadı neyi yanlış yapmış olabilirim.bios up amidewin format mac adres değiştir oyunu yükle
knk ekliyecek msiin ?knk dc ni ver yapayım benimkide asusdu
asuslarda amidewin uuid yi eski haline döndürüyor değiştirmiyor yanibios up amidewin format mac adres değiştir oyunu yükle
yani sadece afuwin yapmam yeterli olur mu asus banı mı kaldırmam için ?asuslarda amidewin uuid yi eski haline döndürüyor değiştirmiyor yani
afuwin yapması lazım
ben amidewin ile kaldırdım defalarca, afuwin kullanmadım. asus prime a320m-e kullanıyorumyani sadece afuwin yapmam yeterli olur mu asus banı mı kaldırmam için ?
ben sadece amidewin yapıp kaldırıyorum bazıları aşırıya kaçıp sistem info max wifi adaptoru driveri vs de değişiyoryani sadece afuwin yapmam yeterli olur mu asus banı mı kaldırmam için ?
ama ekstra bir şey yapılmıyor mu ? yokssa ekstra bir ayar mı yapmamız gerekioy amidewin de ? discord : Adem Halit#1624 ulaşırsan daha detaylı sormak istiyorum.ben sadece amidewin yapıp kaldırıyorum bazıları aşırıya kaçıp sistem info max wifi adaptoru driveri vs de değişiyor
amidewin+bios update yapınca kalkıyor
format amidewin bios update bu kadar log silicin varsa formatsız spoof atabilirsin ek bir şey yapmana gerek yok ip yada mace falan ban atmıyor oyun statik ip varsa ona atıyor bir süre sonra o kadarama ekstra bir şey yapılmıyor mu ? yokssa ekstra bir ayar mı yapmamız gerekioy amidewin de ? discord : Adem Halit#1624 ulaşırsan daha detaylı sormak istiyorum.
anakartın tam olarak marka ne benimki h310m-k asusformat amidewin bios update bu kadar log silicin varsa formatsız spoof atabilirsin ek bir şey yapmana gerek yok ip yada mace falan ban atmıyor oyun statik ip varsa ona atıyor bir süre sonra o kadar
kanka tavsiyem spoofer almanben bunu yaptım ama olmadı msi ve asusda işe yaramadı neyi yanlış yapmış olabilirim.
msi a320maproanakartın tam olarak marka ne benimki h310m-k asus
en son ne zaman spoofladın ve oldu mu ?ben sadece amidewin yapıp kaldırıyorum bazıları aşırıya kaçıp sistem info max wifi adaptoru driveri vs de değişiyor
amidewin+bios update yapınca kalkıyor
bu gün spoofladım olduen son ne zaman spoofladın ve oldu mu ?
vay be teşekkürler.bu gün spoofladım oldu
Peki senin anakartı tam marka ve model olarak söyleyebilir misin?bu gün spoofladım oldu
msi a 320m-a pro iştevay be teşekkürler.
Post automatically merged:
Peki senin anakartı tam marka ve model olarak söyleyebilir misin?
ya benimki asus msi da çalışır tabi sorun asuslardamsi a 320m-a pro işte
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
afuwin yapıcaksınya benimki asus msi da çalışır tabi sorun asuslarda![]()
ya biliyorumda asuslarda çoğunlukla çalışmıyor denemiştim ben önceden.afuwin yapıcaksın