Uzman Üye
bulursam atayımbaktımda asus %100 spoof ile ilgili bir konu yok.
bulursam atayımbaktımda asus %100 spoof ile ilgili bir konu yok.
kardeşim arama çubuğuna hakkında yaz orda american megatrends yazıyorsa , bios up biliyorsan ve bios ayarlarından secure boot kapatabiliyorsan banın kaldırılabilir demekya ben banlı değilim ban yiyip kullanıp çalışan biri var ise dword valosunu kullanacağım. Etrafında var ise ya da sen yaptıysan dc ulaşır mısın ? dc : Adem Halit#1624
hileyle ilgili hiçbirşeyin hiçbirzaman garantisi olmaz tüm seçeneklere göre olması gereken sistemlerde herşey doğru yapılsa bile olmadığına rastladımok ban yersem deniyeceğim bi garantim olsa dc den arkadaşım felan açıcam dword valosunu ama garanti olmadığı için açmakta istemiyorum.
harbı asus nıe oyle ya benımde asusasus anakart ise %90 kalkmaz spoofer ile ha illede spoofer istiyorsan satın alacaksın asus anakartlar cok zor kaklktıgı için cok yüksek fiyatlı oluyor en iyisi yeni anakart
Is there anyone you can recommend?Spoofers for valorant are quite expensive... and free ones usually do not work.
anakart alırsan bır daha ban atılırreisler bu format atarak veya ip değiştirerek olacak birşey degil ya elinde iyi ve güçlü spoofer olacak yada yeni anakart alacaksın tek çözümü bu
yok knk ban yemedim arkla giriyoruz infolu oynuyoruz sıkıntı yokta. Ban yememe imkan bile yok ortalama kill im 15-16 arkadaşıma hiel diyorlar bana demiyorlarda olaki yedim hazırda bulunsun diye araştırıyorum.Geçmiş olsun kanka herkes en az hayatında 1 kere yemiştir dikkat et info ver arkadaşlarım vursun taktik bu