Süper Üye
Bilgisayarda hile kalıntısı kalmışsa diye format gerekmez mi hocam?Hayır, ne formata gerek var ne de ticket atmana. Direkt kalkıyor herhangi bir şey yapmana gerek yok yeni bir hesap oluştur oyuna gir.
Neyden ban yemiştin dostumMerhabalar Valorant HWID banım yaklaşık 4 ay önce yemişim ve bir daha Valorant hiç girmedim. Şimdi hesaba girip ticket mi atacağım hesabımın banının kalkması için? Sonrada format sanırım bildiğim kadarıyla. Detaylı bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Hile açmıştım burada ki hileden.Neyden ban yemiştin dostum
En temizi format at yeni hesap aç oynamaya başla riske atmaya değmezHile açmıştım burada ki hileden.
İlk bir kaç gün yada 1 hafta vs. yeni hesapla oynasam sonra ana hesabıma geçsem? (Hileyi yan hesabımda yemiştim ana hesabım hala açık)En temizi format at yeni hesap aç oynamaya başla riske atmaya değmez
Hile kullandığın zamanlarda o hesaba da daha önce girmişsen tabii ki de temiz bi Windows kurulumu yapıp sonrasında gir hesaba. Riske atmaya değmez belki de banlı değildir banın kalkmamıştır durduk yere main hesap da gitmesin.İlk bir kaç gün yada 1 hafta vs. yeni hesapla oynasam sonra ana hesabıma geçsem? (Hileyi yan hesabımda yemiştim ana hesabım hala açık)
Windows kurulumu derken formatı mı kastettiniz?Hile kullandığın zamanlarda o hesaba da daha önce girmişsen tabii ki de temiz bi Windows kurulumu yapıp sonrasında gir hesaba. Riske atmaya değmez belki de banlı değildir banın kalkmamıştır durduk yere main hesap da gitmesin.
evet bir de öyle bir şey var hesabın ban yiyor açılmıyor ama başka hesapla 3 ay sonrasında girebilirsinyenı hesap açıp oynayabılırsınız ban yedıgın hesap kalkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?