Süper Üye
Merhabalar Valorant HWID banım mevcut ve bildiğim kadarıyla 3 ay sonra HWID ban kalkıyor. Ne zaman ban yediğimi nereden öğrenebilirim ve 3 ay sonra banın kalkması gibi bir durum mevcut mu?
Banlı hesap yan hesabım olduğu için kullanıcı adını bile hatırlamıyorum hesabın.Riota ticket atmalısın banlı hesabınla o şekilde ne zamana kadar yediğini öğrenebilirsin. Anakartın markası nedir Asus ise yardımcı olabilirim banını kaldırman için.
benimki asus nasıl yardımcı olacaksınRiota ticket atmalısın banlı hesabınla o şekilde ne zamana kadar yediğini öğrenebilirsin. Anakartın markası nedir Asus ise yardımcı olabilirim banını kaldırman için.
Kendi methodumla kendimin banımı defalarca kaldırdımbenimki asus nasıl yardımcı olacaksın
tamam yardımcı olur musunKendi methodumla kendimin banımı defalarca kaldırdım
Ekle dcden Skenzy#4007tamam yardımcı olur musun
knk bende ekliyim seni benimde asus aç be banımıEkle dcden Skenzy#4007
ekledim knk adım Vitoo#9003Ekle dcden Skenzy#4007
ekledim kankiknk bende ekliyim seni benimde asus aç be banımı
Post automatically merged:
ekledim knk adım Vitoo#9003
hocam benimkisi asus , hile felan kullanmadım ama banladılarRiota ticket atmalısın banlı hesabınla o şekilde ne zamana kadar yediğini öğrenebilirsin. Anakartın markası nedir Asus ise yardımcı olabilirim banını kaldırman için.
banaekledim kanki
knk dc den yazdım bakarmısınekledim kanki
doğrudur detected çünkü loader sanırımhocam benimkisi asus , hile felan kullanmadım ama banladılar
knk benimde asus yardımcı olabilir misinRiota ticket atmalısın banlı hesabınla o şekilde ne zamana kadar yediğini öğrenebilirsin. Anakartın markası nedir Asus ise yardımcı olabilirim banını kaldırman için.
usta apex banını kaldırabiliyormusun valo banını kaldırabiliyorum bende destek lazım kimse yardımcı olamadıRiota ticket atmalısın banlı hesabınla o şekilde ne zamana kadar yediğini öğrenebilirsin. Anakartın markası nedir Asus ise yardımcı olabilirim banını kaldırman için.
Attım BuXe.Ekle dcden Skenzy#4007
sağlam dasakli bir ücretli spoofer veya beles dene bakalım biMerhabalar Valorant HWID banım mevcut ve bildiğim kadarıyla 3 ay sonra HWID ban kalkıyor. Ne zaman ban yediğimi nereden öğrenebilirim ve 3 ay sonra banın kalkması gibi bir durum mevcut mu?