Onaylı Üye
Bro manyak gibi özledim oyunu oynamayı. 25i olduğu gibi gece 12-1 de girebiliyor muyum? veya 25 inde gün içinde?Bende 3 ay ban yedim bekledim kendi kendine kalktı cihazım ban yemişti süreli hesabım kalıcı ban yemişti seninki de öyle olmuştur yani evet 3 gün sonra yeni bir hesap açıp valorant oynamaya devam edebilirsin kendi kendine açılacak.
3 ay ban yiyince bende özlemiştim valorantı. Sana attıkları tickettan bak bakalım saat yazıyor mu saat yazıyorsa tam o saatte oyuna girebilirsin yazmıyorsa oyuna girme 1 gün daha bekle yeni açacağın hesap da otomatik ban yiyebilirBro manyak gibi özledim oyunu oynamayı. 25i olduğu gibi gece 12-1 de girebiliyor muyum? veya 25 inde gün içinde?
Saat yazmıyor. Yenı açacağım hesap yenıden ban yıyebılır ya onemli değil. Zaten direk yeni hesapta eğitime girmeden val152 veriyor. 25/03 tarihinde açılacak yazıyor sadece. 25'inde girebilmem lazım mantıken ama bilmiyorum3 ay ban yiyince bende özlemiştim valorantı. Sana attıkları tickettan bak bakalım saat yazıyor mu saat yazıyorsa tam o saatte oyuna girebilirsin yazmıyorsa oyuna girme 1 gün daha bekle yeni açacağın hesap da otomatik ban yiyebilir
25 olduğu gibi girmeyi dene olmazsa akşama doğru deneyebilirsinSaat yazmıyor. Yenı açacağım hesap yenıden ban yıyebılır ya onemli değil. Zaten direk yeni hesapta eğitime girmeden val152 veriyor. 25/03 tarihinde açılacak yazıyor sadece. 25'inde girebilmem lazım mantıken ama bilmiyorum
Tam saniyesi saniyesine tutmuyor elbette benim banın açılması bi 15-16 saat kadar gecikmişti mesela yani ertelemeler olabiliyor.Saat yazmıyor. Yenı açacağım hesap yenıden ban yıyebılır ya onemli değil. Zaten direk yeni hesapta eğitime girmeden val152 veriyor. 25/03 tarihinde açılacak yazıyor sadece. 25'inde girebilmem lazım mantıken ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?