Onaylı Üye
Şu ban yiyipte forumlarda çaresiz kalanlara ne gülüyorum ama . Sizlere müstehak , inşallah ban kalkmaz . Hile kullanırkenn aklın neredeydi ?
''Çoğunlukla'' hile için kullanılan bir forumda üyelik açıp, spoofer başlığına ''valorant da geçerli mi ?'' yazıp, topiclerin altında valorant için makro dilenip insanlardan yardım istedikten sonra ban yiyen bir kişiye hile kullanımının ''senin açından yanlış olduğunu'' düşünüyormuş gibi (oysa orda burda bloody mouse un için makro arıyordun) ithamlarda bulunman (inşallah banın kalkmaz, hile kullanırken aklın nerdeydi vs.) birazcık ironik ve komik gözüküyor. İçinde olduğun bu zavallıca durum (kendi yapınca normal başkası yapınca suç davranışı) acı verici olmalıŞu ban yiyipte forumlarda çaresiz kalanlara ne gülüyorum ama . Sizlere müstehak , inşallah ban kalkmaz . Hile kullanırkenn aklın neredeydi ?
saplaaaa''Çoğunlukla'' hile için kullanılan bir forumda üyelik açıp, spoofer başlığına ''valorant da geçerli mi ?'' yazıp, topiclerin altında valorant için makro dilenip insanlardan yardım istedikten sonra ban yiyen bir kişiye hile kullanımının ''senin açından yanlış olduğunu'' düşünüyormuş gibi (oysa orda burda bloody mouse un için makro arıyordun) ithamlarda bulunman (inşallah banın kalkmaz, hile kullanırken aklın nerdeydi vs.) birazcık ironik ve komik gözüküyor. İçinde olduğun bu zavallıca durum (kendi yapınca normal başkası yapınca suç davranışı) acı verici olmalı![]()