HWID ban yemek nedir hocam? @stormanqlDusmes ve dusurulucegini sanmıyorum efendim çünki önceki hilede herkez e açılmıştı herkez teker teker hwid Ban yedi anlamıyorum boş yere hwidmi yemek istiyorsunuz
Bence şimdiye kadar sınırsız.HWID ban yemek nedir hocam? @stormanql
HWID Ban aslında donanımsal bir ban, bu yüzden çeşitli kaynaklarda Hardware ID Ban olarak da geçiyor. Hardware kelimesi Türkçe donanım anlamına geliyor. Bilgisayarın donanımı ise işlemci, ram, anakart, ekran kartı (gpu), hard disk gibi parçalardan oluşuyor. Tüm bu donanımın bir kimliği mevcut, bu kimliğe de ID adı veriliyor. Bu kimlik numaraları donanımlara ait değiştirilemez değerlerdir ve sayı&harf kombinasyonlarından oluşurlar. Bilgisayarınızdaki her bir donanım parçasının kendine ait bir kimlik numarası vardır. Bu kimlik numaralarını seri numarası olarak da düşünebilirsiniz.HWID ban yemek nedir hocam? @stormanql
Macrodan zannetmiyorum pcde bir şeyi hile olarak algiliyo olabilirMacro fare kullandım diye hwid ban attı bana da zamanında 3 ay sonra açtı. Sonrasında yine attı. Herhalde o fareyi kullanmaya devam ettiğim için attı
Kardeş direk macro. Başka hiçbir hile vs yoktu. Bloody mouse var. Büyük ihtimalle onun programını algılıyorMacrodan zannetmiyorum pcde bir şeyi hile olarak algiliyo olabilir
yanlissin hwid ban donanim bani demek valorantta 3 ay uygulaniyor oyundan oyuna farklilik gosteror baska bir hesap acsanda oyuna giremezsin oda ban yer bilgisayar bani kisacahawid ban kalıcı bence dostum pc ye format atmak gerekiyor yanlış deyilsem
Hardware ID ban yani donanınımında bulunan parçaların seri numaralarına atılan bir ban çeşişdi genelde 2 çözüm yolu oluyor ya gerçekten kaliteli spoofer ( şuanda bulmak çok zorlaştı ) ya da kendin tek tek tüm serial id leri değiştirip bios up ya da down etmen gerekiyor. Umrumda değil dersen de 3 ay beklediğinde zaten açılıyorHWID ban yemek nedir hocam? @stormanql
anakartına ban atıyorlar kanki 3 ayHWID ban yemek nedir hocam? @stormanql
kalıcı değil 3 ay dan başlıyor 6 ay sonra kalıcı diye biliyorum. format atsanda kurtulamayacağın bir şey.hawid ban kalıcı bence dostum pc ye format atmak gerekiyor yanlış deyilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?