Valorant HWID Banların ne zaman kalkacağı belli oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Best of Anime: Dragon Ball
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu açılacak olan banlar “Donanım Banı”dır arkadaşlar. Ban yiyen hesaplarınız asla açılmayacak ama bilgisayarınıza atılan banlar açılacak. Yeni bir hesap oluşturarak oyuna devam edeceksiniz. Eğer yine hile yapar ve ban yerseniz ne yazık ki bir daha açmayacaklarını söylüyorlar. Kernel izinli Bios açılışından itibaren taramaya başlayan bir korumaları var, mümkün olduğunca hile yapmaktan uzak durun.

kafama göre
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
riot ban açmazki boşuna denemeyin

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ben beta'dan sonra ban yedim, açılma şansı var mı yoksa bu bir seferlik mi sizce?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Beta zamanından itibaren 90 gün mü? Yoksa şu andan itibaren mi? Ayrıca riota pek güvenmiyorum bu konularda daha önce de beta bittiği gibi banlar kalkacak demişlerdi.
hocam beta döneminde açılcak dedilerde şimdi olayın iç yüzünü bilmiyoruz belki adamlar çok önceden aldılar bu kararı ama hile sayısı epey bi çoğalınca cs gibi olmasın bidaha hile açmasınlar diye biraz süründürmüş olabilirler sonuçta adamların milyon dolarlık anti hile sistemleri var yaptıkları oyuncuları yada kendi itibarları için olabilir valorantta hile kesinlikle istemiyolar adamlar çok sıkı çalışmışlar bu konuya tabiki en azında insanları bilgilendirmeleri lazımdı açtığımız konuları kapatmak yerine ama 2. defa yalan söyliyeceklerini sanmam bunun niye yapsınlarki ztn durduk yere artık

kafama göre
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
riot perma atmıyormuydu .d

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Valorant CEO'su yalan mı söylüyor yani?
perma banlar genelde 3.parti yazılım kullanıldığı için atılır ve 3. parti yazılımlar oyun içi kişisel hakları korumak adına kanunla atılır ve dava açılmadığı sürece kalkmaz
Post automatically merged:

Valorant CEO'su yalan mı söylüyor yani?
Hatta şunuda ekleyeyim CEO yalan söylemiyordur yanlışlıkla aimi çok iyi oyunculara ban atıldıysa ve dava açıldıysa dava açılan hesapların banı kalkacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
perma banlar genelde 3.parti yazılım kullanıldığı için atılır ve 3. parti yazılımlar oyun içi kişisel hakları korumak adına kanunla atılır ve dava açılmadığı sürece kalkmaz
Post automatically merged:

Hatta şunuda ekleyeyim CEO yalan söylemiyordur yanlışlıkla aimi çok iyi oyunculara ban atıldıysa ve dava açıldıysa dava açılan hesapların banı kalkacaktır

Betada hile kullananların hwid banı 90 günmüş ve bir daha olursa asla açmayacaklarını söyledi. Bu betada ban yiyen herkes için geçerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...