Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HWID changer kullanmanın bilgisayarına zarar verip vermeyeceğini merak ediyorsun, gayet geçerli bir merak haklısın. Şimdi, bu konuya biraz samimi bir şekilde açıklık getirelim.
Öncelikle; HWID changer, bilgisayarındaki donanım bileşenlerinin kimlik bilgilerini geçici olarak değiştiriyor. Yani, sistemine “Ben farklı bir bilgisayarım” demeyi öğretiyor. Bu, teknik olarak mümkün ve birçok insan bunu yasaklanan oyunlara yeniden erişim sağlamak için kullanıyor. Ama burada işler biraz karışabiliyor.
Peki, zarar verir mi? Aslına bakarsan, verir mi vermez mi sorusu tamamen kullandığın yazılıma bağlı. Eğer güvenilir bir kaynaktan aldığın, iyi geliştirilmiş bir yazılım kullanıyorsan, riskler daha düşük. Ama piyasada çok fazla sahte ve kötü niyetli yazılım var. Bu yazılımlar, bilgisayarında ciddi sorunlara yol açabilir. Örneğin, sistem kararlılığını bozabilir, bazı sürücülerle uyumsuzluk yaratabilir ve hatta bazı durumlarda bilgisayarının hiç açılmamasına sebep olabilir.
Biraz örneklerle açıklayayım. Tanıdığım birisi bu tarz bir yazılımı kullanmıştı, sonrasında bilgisayarı mavi ekran hatası verip durdu. Forumdan tanıdığım bir başka kullanıcı, ekran kartı sürücüsünün bir daha tanınmadığını ve ekranın rezalet bir çözünürlükte kaldığını söyledi. Hatta bazı yazılımlar, işletim sistemine ciddi zarar verip, verilerini kaybetmene yol açabiliyor. İnternette biraz araştırırsan, HWID changer’ların neden olduğu pek çok problemle karşılaşabilirsin.
HWID changer kullanmak, bir kumar gibi. Eğer gerçekten buna ihtiyaç duyuyorsan, mutlaka sağlam kaynaklardan yazılım bul ve öncesinde yedek almayı unutma. Ama en sağlamı, bu tür işlemlerden uzak durmak ve hesaplarını korumak için daha güvenli yollar aramak.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İyi forumlar dilerim.
Alacağın yazılımın güvenilirliğini ve daha önce kullananları araştır. Tabii ki sistem performansını nasıl etkilediğini de araştırmalısın. Güvenli bir spoofer satın almak istersen; lifetime bir ürüne sahibim, çeşitli nedenlerden dolayı satıyorum. İlgilenirsen eğer aşağıya konumu bıraktım. İnceleyip aklına bir şey takılırsa sorabilirsin. https://memoryhackers.org/konular/lifetime-pesp-spoofer-bedava-fiyatina.302878/
2 yıldır spoofer kullanıyorum ve kısmen hiçbir sorun olmadı.
Kısmen kısmını açıklayim : spoofer seriallerini değiştiriyor ve genellikle zararsızdır iyi bir dev tarafından kodlandı ise. Ancak valorant biliyorsunuzki tpm olayını getirdi.
Dev ler ise bunu es geçmek için "tpm bypass" denen olayı yapmaya çalışıyorlar. Tpm bypassı yapması daha zordur ve valorant çoğu yapılan tpm bypassları fixledi bu yüzden Dev ler sürekli yeni bypass geliştirmeye çalışıyor. Bu da ister istemez bazı hatalar yaratıyor bazı tpm bypasslar windows dosyalarını bozabiliyor bazıları ise mavi ekran , ekran kartı sorunları vs vs. gibi sorunlar meydana getiriyor. Ancak korkmanı gerektirecek birşey yok bir sorun olduğunda tpm bypassı silmenin yöntemi Format.
Yani format attığında hiçbir sorun yokmuş gibi tertemiz kullanabilirsin bilgisayarı.
İyi günler
ÖNERİM PARALI BİR ŞEKİLDE BİLİNDİK BİR SPOOFER KULLANMAN. AKSİ TAKTİRDE VİRÜS YEMEN ÇOK OLASI.