1 haftadır sorunsuz kullanıyorum ve dereceli olsun derecesiz olsun baya maç attım2 Hafta sonra ban yiyince olur gibi
hahahaha kendinizi böyle avutun benimde hwid banım vardı aynı yöntemleri yaptım 4 hafta önce başka bir forumdayken hala ban yemedimg.o haftaya 3 ay daha uzar
aynn benimde 1 ay oldu nerdeyse hala ban yemedimhahahaha kendinizi böyle avutun benimde hwid banım vardı aynı yöntemleri yaptım 4 hafta önce başka bir forumdayken hala ban yemedim
Post automatically merged:
aynı taktikleri bende yapmıştım 4 hafta önce bende hala ban yemedim 2 haftaya ban yersin diyenler ağlayanlardır aga kafana takma onlar oturdugu yerde sussun sen oyununu oyna ban felan yemezsin bu saaten sonra ama hile açarsan tabi
Daha düzgün konuşmayı öğrenirsen güzel olur.hahahaha kendinizi böyle avutun
dostum çoğu kişi bu yöntem ile kaldırıyor ama kimseden bi kötü yan görmedim nebileyim tekrar ban yedik vs. format atıp kendi hwid ine dönmediği süreceDaha düzgün konuşmayı öğrenirsen güzel olur.
hangi windows sürümünü yükledindostum çoğu kişi bu yöntem ile kaldırıyor ama kimseden bi kötü yan görmedim nebileyim tekrar ban yedik vs. format atıp kendi hwid ine dönmediği sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?