17 Eyl 2021 #1 lawoeL L Onaylı Üye Katılım 29 Tem 2021 Mesajlar 53 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Yaş 26 4 HİZMET YILI 3 Gün önce HWID yedim. Bunu Kaldırabilecek var mı? - BIOS Sürümlerim ortada yok yani up/down yapamam. - Anakartım Saçma Sapan Birşey Fotoğraf Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap - BIOS AMI Sahibiyim (american megatrends)
3 Gün önce HWID yedim. Bunu Kaldırabilecek var mı? - BIOS Sürümlerim ortada yok yani up/down yapamam. - Anakartım Saçma Sapan Birşey Fotoğraf Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap - BIOS AMI Sahibiyim (american megatrends)
18 Eyl 2021 #2 Emlol Seçkin Üye Katılım 25 Nis 2016 Mesajlar 376 Çözümler 5 Tepki puanı 43 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Reis maalesef hwid ban kaldırmak için bios ayarları anakart ayarları ve birçok ayarları değişirmek lazım kaç gün ban yedin?
Reis maalesef hwid ban kaldırmak için bios ayarları anakart ayarları ve birçok ayarları değişirmek lazım kaç gün ban yedin?
21 Eyl 2021 Konuyu başlatan #3 lawoeL L Onaylı Üye Katılım 29 Tem 2021 Mesajlar 53 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Yaş 26 4 HİZMET YILI LoneVenom' Alıntı: Reis maalesef hwid ban kaldırmak için bios ayarları anakart ayarları ve birçok ayarları değişirmek lazım kaç gün ban yedin? Genişletmek için tıklayın ... 3 ay kanka
LoneVenom' Alıntı: Reis maalesef hwid ban kaldırmak için bios ayarları anakart ayarları ve birçok ayarları değişirmek lazım kaç gün ban yedin? Genişletmek için tıklayın ... 3 ay kanka
17 Ara 2021 #4 hsynerkl H Seçkin Üye Katılım 10 Haz 2019 Mesajlar 596 Tepki puanı 17 Ödüller 5 Yaş 25 6 HİZMET YILI tek çare anakartını değiştirmek, onun dışında sadece beklemelisin.