Valorant HWID Spoofer Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba.
Valorant için HWID Spoofer satın alacağım fakat google da biraz araştırdığım zaman karşıma bir sürü farklı fiyat veren insan çıktı. Aranızda daha önce bir siteden veyahut birinden satın almış olup hala ban yememiş sorunsuz bir şekilde spooferi kullanabilen birisi varsa bana ÖM yoluyla ulaşabilir mi? Teşekkürler. (Bu tarz bir konu açmak yasak mı bilmiyorum fakat bildiğim en güvenilir kaynak olabilecek yer burasıydı ve sormak istedim.)

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
gerçekten büyük bir konuya değindin ben youtube da bazı kanallarda gördüm ama hangi uygulamayı kullandıklarını bildirmiyorlar dc den felan gelin diyorlar
bedava olanı yokmu bunların

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gerçekten büyük bir konuya değindin ben youtube da bazı kanallarda gördüm ama hangi uygulamayı kullandıklarını bildirmiyorlar dc den felan gelin diyorlar
Bedava olanını bulman imkansız değil ancak çok zor.

МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bedavaya iyi bir spoofer bulman çok zor heleki valorant için.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Güncel spoofer bulunmuyor. Paralıların %60ı virüs. 100tl asagisindaki spooferlar calismiyor bile.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bedava bulabilirsin bulmasına fakat ne kadar çalışır orası da ayrı. neredeyse bilgisayarındaki her donanıma ban atıyor ki banını kaldıracaksan bütün donanımlarını + anakartını ki kendi anakartına uygun bir spoofer da bulamazsın çoğunluk asus oluyor, bios sürümünü v.s herşeyini değiştirmelisin. ne kadar doğru bilmiyorum fakat modemine v.s de ban atıyor anladığım kadarıyla bu yüzden çoğu kişi vpn ile oynuyor kaldırınca banını. aynı zamanda bunun da bir garantisi yok 1-2 hafta sonra tekrardan ban yemen olası. bende ban yiyen birisiyim ve 2 aydır banımı kaldıramadım paşa paşa bekliyorum. son 30 günüm kaldı.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Güncel spoofer bulunmuyor. Paralıların %60ı virüs. 100tl asagisindaki spooferlar calismiyor bile.
Benim internette bulabildiğim spooferlar minimum 30$'dan başlıyor. Yani 50-100TL lik spooferlardan çokta uzun soluklu bir performans beklememek lazım bence. 1 Kere spoofladıktan sonra fix yeme olayı var mı bilmiyorum fakat buradan bu 30$+ bir fiyata satın almış ve memnun kalmış birileri var mı diye merak ettiğim için konu açma gereği duydum.
Post automatically merged:

Bedavaya iyi bir spoofer bulman çok zor heleki valorant için.
Dostum konuyu dikkatli okumanı öneririm.

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
youtube dakilere sakın inanma geneli virüs bu sitede yok ama

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bence hiç para verme çoğu %90 ı dolandırıcı falan 3 ay bekle

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Van152 hatası HWID banı oluyor ve ben anakartımı değiştirmek istemiyorum banada lazım

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Şuan böyle bir çalışmamız bulunmamaktadır.Eğer bu oyunla ilgili çalışmalarımız olursa konusu açılır konu üzerinden bilgilendirme yapılır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...