If it's your first time, it might be confusing.Sounds very complicated to me![]()
Muhtemeln spoofer ordakileri otomatik yapıyor pc adı disk adı mac adresi değiştirme gibi.mad spoofer kullanmasak bişey değişirmi.Neleri değiştiriyor mesela spoofer.Biz manuel olarak değiştirsek?
Log bırakmaması için dedim
Evet çalışıyorçalışıyor mu?
Just do it step by step it will work.Sounds very complicated to me![]()
i will try thanksJust do it step by step it will work.
You are making an incomplete transactionsone spoofer are like its goes to 3 hours and bans u later
Yanlış hatırlamıyorsam ami bios oluyor evetMonster notebook ta denemek istiyorum olur mu ?
You are welcome.i will try thanks
Hile kullandığında evet hwid yersin Bu method Ami bioslar için Yani Msi Gigabyte asrock gibi anakartlar içinAmi anakart American Megatrends Inc marka olan anakartlar mı? Bir de genel oılarak valorant hile kullandığımızda %80 90 hwid yiyor muyuz?
tamam işte ami bios american megatrends inc demekmiş onu buldum teşekkürler.Hile kullandığında evet hwid yersin Bu method Ami bioslar için Yani Msi Gigabyte asrock gibi anakartlar için
Yüzdesi yok HWID banın kesin HWID atıyolar.Ami anakart American Megatrends Inc marka olan anakartlar mı? Bir de genel oılarak valorant hile kullandığımızda %80 90 hwid yiyor muyuz?
yani kısaca hile detected olduğu zaman loglarda görünürse hwid çakıyorlar anladım teşekkürler.Yüzdesi yok HWID banın kesin HWID atıyolar.
Aynen öyle.Rica ederim bu arada.yani kısaca hile detected olduğu zaman loglarda görünürse hwid çakıyorlar anladım teşekkürler.
Olmaz afuwin methodunu deneasus leptop var elimde bu işlem asusda olmuyor demi