evet bende msı var denedim olmuyor.laptoplarda çalışmaz bu yöntem sadece gigabyte anakartlarda çalışıyo diye biliyorum msi da da artık çalışmıyo
evet bende msı var denedim olmuyor.laptoplarda çalışmaz bu yöntem sadece gigabyte anakartlarda çalışıyo diye biliyorum msi da da artık çalışmıyo
Msi laptopu olan bir forum üyesinde kaldırdık Ek olarak Msi anakartım var bende çalışıyor ?laptoplarda çalışmaz bu yöntem sadece gigabyte anakartlarda çalışıyo diye biliyorum msi da da artık çalışmıyo
It does work and I'm on ASUS Gaming tuf, just need a little bit of understanding on how everything works BIOS relatedI have an asus laptop, this process can't be done on asus, right?
how work ? can you teach me ?It does work and I'm on ASUS Gaming tuf, just need a little bit of understanding on how everything works BIOS related
you can private message me herehow work ? can you teach me ?
İnsyde bioslu laptop banı kaldırırsan haber etMsi laptopu olan bir forum üyesinde kaldırdık Ek olarak Msi anakartım var bende çalışıyor ?
gigabyte worksBende msi anakart var ve çalıştı
Motherboard ?ERROR - UNABLE TO LOAD DRIVER, what is this ?
Bi arkadaş forumda görmüş sizi asusta banım kalkıyor diyor isteyenler yazsın demiş. Yazdım bu linki attı bunu kullanıp asus kullanan var mı ?Öncelikle herkese merhaba Bu gün denemiş olduğum Amidewin tekniği ile hwid banımı kaldırdım Size nasıl kaldırdığımı anlatıcağım
1. Windows format atın (Gerekli)
2. Amidewin ile /SU ve /BS kullanarak serialleri değiştiriyoruz (Amidewin Komutları dosyaların içince mevcuttur)
3. Tmac indirip mac adresinizi değiştiriniz
4.Mad spoofer yönetici olarak çalıştırın ve spoof diyin
5.Bios Up veya Down yapın
6. VolumeID ile disk seriallerini değiştirin.
7.Modem resetleyin ip değiştirin(Kapatıp Açma değil)
8. Yeni hesap açın ve oyunu indirin
9. Valorant'a giriş yapın
Msi Ve Gigabyte anakartlarda denendi
Gigabyte anakartlarda %90 oran ile çalışıyor
Msi anakartlarda %70 Oranla çalışıyor
Yapamayanlar Yapamadım Yazıp discord bırakırsa yardımcı olurum
Ek olarak Windows Format atarken 1809 x64 Sürümünü tavsiye ederim Bios Secure boot kapatmayı unutmayın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
English Version
1.Do a clean install of windows
2.We change serial numbers using /SU /BS commands with Amidewin
3.Change your mac address by downloading Technitium MAC
4.Run Mad spoofer as administrator and say Spoof
5.Upgrade or downgrade bios
6.Change the Serial number of your disks with disk changer
7.Reset your modem by inserting a pin into your modem (your ip address will change)
8.Sign up for Valorant and download the game
9.Enter and play Valorant, if there is a problem, don't forget to mention your problem.
It works on Msi, Asrock, Gigabyte motherboards but not on Asus motherboardsBios secure boot OFF
Windows version should be 1809 and x64 when doing clean windows installation
"Gerekli dosyalar" Click to download
WOW! its works
Gerçekten çalıştı mı ? how does its works ? discord : Adem Halit#1624WOW! its works
good infosone spoofer are like its goes to 3 hours and bans u later