Valorant Hwid Spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
1.sorunun cevabı : işe yarayan bir spoofer ise (eac için olan bir spoofer vanguard da işe yaramaz mesela) ban yemezsin. Ban yer miyiz diye sorduğuna göre spoofer nedir bilgin yok.
2.sorunun cevabı : spoofer hesaba yapılmaz.
3.sorunun cevabı : anlamadım :D spoofer mantığını bilmediğin için sordun sayıyorum.
Valorantta hileden ban yediğin zaman sadece hesap banı değil hwid banı da atıyor (report ile yenilen banlar arada sadece hesap banı oluyor.) hwid banını aşmak için spoofer kullanılır. Spoofer senin anakart seri numaranı / diskdrive seri numaranı vs gibi donanım kimliğini değiştirir.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
spoofer kullanirsan ban yemezsin spoofer bani acar. Ban yemezsinden kastim hile acarsan tabiiki yine yersin oyle birsey degil. Hile actiginda banlandigin hesap spooferla acilmaz.Hwid ban ekranından kastın ne bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
spoofer kullanirsan ban yemezsin spoofer bani acar. Ban yemezsinden kastim hile acarsan tabiiki yine yersin oyle birsey degil. Hile actiginda banlandigin hesap spooferla acilmaz.Hwid ban ekranından kastın ne bilmiyorum
Yanı chardan ban yese bile pcden yemezsin sadece hesaptan yersin yan char acıp tekrar oynarsın

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
knkn ana kart değiştürmekten başka yöntem yok diye biliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dost aynı hesapta oynayamazsın ve spoof işlemi zahmetli bi süreç ban yemediysen dikkat etmeni öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
spoofer doğru yaparsan kolayca kalkar

Doctor
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hwid + Port Change + Motherboard Bios Update + Secure Boost Disability

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...