Valorant HWID

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
very strong
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhabalar. Dün HWID ban yedim ve girdiğim her hesap banlanıyor.
Bu HWID Banının süresi ne zaman bitiyor?
Her yeni hesap açıp girdiğimde ban atıyor peki bu HWID ban süresini uzatıyor mu?
Bende skin pirogramindan dolayi yedim ve valoya destek açtim bana 120 gün bekliceksin dediler

Üye
3 HİZMET YILI
bu sürede hesap açma boşuna heba edersin hesapları : )

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dayım ilk ban 3 yada 4 ay sürüyor ondan sonra ki ban ise kalıcı. Sen format atıp atıp valoranta giriyorsan girdiğin her hesap banlanır. 3 4 ay bekle ondan sonra yeni hesap açıp oyunda 3 4 maç takıl eğer ban yemezsen bil ki banın açılmıştır. İşini garantiye almak istiyorsan 3 4 ayın sonunda 1 gün boyunca 0 hesapla takıl yazık olmasın hesaplarına.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
min 3 ay dıye bılıyorum ilk ban ama arkadaşlar dikat edin sonra artıyor katlanarak 3 ban cok uzun galıba oel hatırlıyorum bu arada sadece valorant sure sıstemı var dıye ıblıyorum

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
4 ay yersin bu 4 ay için de açtığın hesaplar 1 gün uzuyor sanırım onun haricinde bir diğer hesap için ikinci bi 4 ay yemez

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yeni hesapla girdiğiniz zaman direkt loading ekraninda mi ban atıyor yoksa maça girebiliyor musunuz ? Birde hwid yedikten sonra yeni hesapla girince o hesaba val 5 mi atıyor val 159 mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...