Çözüldü Valorant için çalışan spoofer arıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALTERNA
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
valorant için gerçekden çalışacak bir spoofer bildiğiniz var mı? nasıl kullanıldığını vs bildiğiniz yada tavsiye ettiğiniz spoofer var mıdır. fiyat farketmez.

Çözüm
Forumda ki trade kısmında satıcılar var oradan bilgi alabilirsiniz, zamanında Woofer kullandım ve memnundum. Reseller üzerinden değil de direkt olarak kendi sitesinden alırsanız daha güvenli olacaktır. Ama satın almadan önce dikkat et her anakart ile uyumlu olmayabiliyor. Yeni XoR spoofer çıkmış ama nasıl çalışıyor bilmiyorum daha önce kullanmadım.
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Forumda ki trade kısmında satıcılar var oradan bilgi alabilirsiniz, zamanında Woofer kullandım ve memnundum. Reseller üzerinden değil de direkt olarak kendi sitesinden alırsanız daha güvenli olacaktır. Ama satın almadan önce dikkat et her anakart ile uyumlu olmayabiliyor. Yeni XoR spoofer çıkmış ama nasıl çalışıyor bilmiyorum daha önce kullanmadım.

Çözüm
ALTERNA
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Forumda ki trade kısmında satıcılar var oradan bilgi alabilirsiniz, zamanında Woofer kullandım ve memnundum. Reseller üzerinden değil de direkt olarak kendi sitesinden alırsanız daha güvenli olacaktır. Ama satın almadan önce dikkat et her anakart ile uyumlu olmayabiliyor.
çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...