valorant için gerçekden çalışacak bir spoofer bildiğiniz var mı? nasıl kullanıldığını vs bildiğiniz yada tavsiye ettiğiniz spoofer var mıdır. fiyat farketmez.
Forumda ki trade kısmında satıcılar var oradan bilgi alabilirsiniz, zamanında Woofer kullandım ve memnundum. Reseller üzerinden değil de direkt olarak kendi sitesinden alırsanız daha güvenli olacaktır. Ama satın almadan önce dikkat et her anakart ile uyumlu olmayabiliyor. Yeni XoR spoofer çıkmış ama nasıl çalışıyor bilmiyorum daha önce kullanmadım.
Forumda ki trade kısmında satıcılar var oradan bilgi alabilirsiniz, zamanında Woofer kullandım ve memnundum. Reseller üzerinden değil de direkt olarak kendi sitesinden alırsanız daha güvenli olacaktır. Ama satın almadan önce dikkat et her anakart ile uyumlu olmayabiliyor. Yeni XoR spoofer çıkmış ama nasıl çalışıyor bilmiyorum daha önce kullanmadım.
Forumda ki trade kısmında satıcılar var oradan bilgi alabilirsiniz, zamanında Woofer kullandım ve memnundum. Reseller üzerinden değil de direkt olarak kendi sitesinden alırsanız daha güvenli olacaktır. Ama satın almadan önce dikkat et her anakart ile uyumlu olmayabiliyor.