Serverden kontrol edilen dat’lar değiştirilemez. (Mermi sayısı, oyuncu lokasyonu, bomba patlama süresi) vb. Bu değerler değişirse sadece sizde öyle gözükecektir. Mermi sayısını 999 yaparsın ama aslında mermi 25’tir. Skinleri değiştirebilirsin ama sadece sende gözükecektir. Aşağıdaki videodaki dostumuzun yaptığı gibi. Kendine özel skin tasarlamış ve onları kullanıyor.bi ara yine böyle bi konu açılmıştı ama yapılmayacağı söylendi. nedeni de valoranttaki skinler serverdan mı ne geliyordu yapılması o yüzden imkansız oluyormuş. yanlışım varsa düzeltin
ama adam yapmış skini. bunu alsınlar işeServerden kontrol edilen dat’lar değiştirilemez. (Mermi sayısı, oyuncu lokasyonu, bomba patlama süresi) vb. Bu değerler değişirse sadece sizde öyle gözükecektir. Mermi sayısını 999 yaparsın ama aslında mermi 25’tir. Skinleri değiştirebilirsin ama sadece sende gözükecektir. Aşağıdaki videodaki dostumuzun yaptığı gibi. Kendine özel skin tasarlamış ve onları kullanıyor.
evet konunun sahibi bendim bir sürü arkadasımız yorum yaptı konunun özeti yapılması imkansız tarzı bir şeybi ara yine böyle bi konu açılmıştı ama yapılmayacağı söylendi. nedeni de valoranttaki skinler serverdan mı ne geliyordu yapılması o yüzden imkansız oluyormuş. yanlışım varsa düzeltin
benim bilgim yok dediğim gibi bende aynı konudan başlık açmıştım bana söylenen bilgilerin özetini söyledim sadeceArkadaşlar imkansız diye birsey yok uc da bir arkadaş yapmis gerekli videoda paylaşmış paylaşım veya satış yapmıyor kendi kullanıyor bilginize
aynen bende öyle hatırlıyorumbenim bilgim yok dediğim gibi bende aynı konudan başlık açmıştım bana söylenen bilgilerin özetini söyledim sadece
nası yani yaptım derken nerden nasıl ne kullanarak valorantda böyle bişeyin olmadığını sanıyorumYemez kanka ben yaptım
yapanlar oluyormuş hocam da sitede çıkar mı bılmemCS:GO'daki gibi bişey olmaz mı ?
Adam UC de aktif sadece. Videodaki gibi Slient Aim (Kayan Aim) yapmak her babayiğitin harcı değil.ama adam yapmış skini. bunu alsınlar işe
Post automatically merged:
hilesi de yani resmen kasap