Valorant için skin hilesi var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Skin hilesi var UKCheats forumda temel düzeyde yazılım bilgin ve çalışan UD bir CheatSource'n var ise adam rehberini koymuş hatta skinrace falan yapıyorlar videolara denk gelebilirsin yok diyen cahillere aldırış etme ama indireyim exeyi çalıştırayım kafasında bir şey yok CSGO'daki gibi bir skin hilesi arıyorsan ya da loldeki onun cevabı şimdilik yok.
ustam anlayamadım şimdi var mı yok mu uğraş gerekiyorsa uğraşırım hallederim fakat forum ismini anlayamadım

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
skinlerden hiç memnun değilim başka türlü söylemez misiniz acaba instagram vb yerlerden özür dilerim eğer kural varsa bilmiyorum cunku yeniyim forumda
siz beni yanlış anlamışsınız muhtemelen demek istediğim hesabınızın koleksiyon bölümünde bulunan skinleri çorba ediyo kısacası sizde olan skinleri maça girdiğinizde random şekilde takıyor elimde videosu var fakat burada paylaşamıyorum koyduğum urlyi site kabul etmiyor

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Skin hilesi var UKCheats forumda temel düzeyde yazılım bilgin ve çalışan UD bir CheatSource'n var ise adam rehberini koymuş hatta skinrace falan yapıyorlar videolara denk gelebilirsin yok diyen cahillere aldırış etme ama indireyim exeyi çalıştırayım kafasında bir şey yok CSGO'daki gibi bir skin hilesi arıyorsan ya da loldeki onun cevabı şimdilik yok.
evet arkadaşa katılıyorum uzun süredir uk'e giriş yapmamıştım şimdi incelemek için girdim gerçekten skinrace mevcut her kill başına elindeki silaha rastgele bir skin takıyor örnek veriyorum:delipop balta üzerindeki tasarım default phantoma geçiş yapıyor fakat öyle csdeki gibi bi envanter hilesi mevcut değil ve hazır bi şekilde bulamazsınız

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
valorant için skin hilesi mevcut değil sadece forumdan bahsetmiyorum hiç bir yerde bulamassın fakat eğer hesabının içinde silahların arasında satın aldığın bi skin varsa onları her maça girdiğinde random giydiren bir program mevcut onun dışında dediğim gibi bulamassın
Yanlış bilgi, internal olarak skin changer yapabiliyorsunuz. Evet sadece sizde görünüyor ama animasyonlar ve bitiş animasyonları da çalışıyor. Yapması zor bile değil aslında fakat çalışan bir internal base'e ihtiyacın var.

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
aga zaten güvenilir bir hile gelirse öle bi hile cıkarsa bu formda paylasılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...