Üye
valorant spoofer arıyorum
Şu an piyasada tek tıkla kaldıracak spoofer sayısı neredeyse yok denecek kadar az.. Eğer Amibios anakart sahibi isen manuel olarak kolayca spooflayabilirsin gidip de binlerce lira bayılmaya gerek yok.
Aynı amidewin çalışma mantığıyla Amidedos var boot ekranında aynı komutlarla seri numaralarını değiştiriyor, ya da farklı bir hex editor yardımıyla değiştireceksin.asus anakart var ne yapabilirim
güvenebilceğim bi indirme sitesi var mı bildiğin? gerekli tüm dosyaları bulabilceğim falan yada sende varsa upload edermisin?Aynı amidewin çalışma mantığıyla Amidedos var boot ekranında aynı komutlarla seri numaralarını değiştiriyor, ya da farklı bir hex editor yardımıyla değiştireceksin.
Format + bios up/downgrade + spoof.. muhtemelen bu işlemler seni bandan kurtarır.
Amidedos değil de Afudos var dostum onu kullanman gerekiyor orada yanlış yazdım. Afudos'u da internette kolayca bulabilirsin yalnız kullanımı bir tık zorlayabilir ona da yine internetten kullanım videolarına bakarak bir şeyler yapabilirsin diye düşünüyorum.güvenebilceğim bi indirme sitesi var mı bildiğin? gerekli tüm dosyaları bulabilceğim falan yada sende varsa upload edermisin?