Uzman Üye
Valorant hwid ban yedim ve çalışan spoofer bulamadım para verecek kadar zengin değilim bedava çalışan bi spoofer biliyomusunuz lütfen manuel spoofda yapmayı öğrenebilirim biri öğretirse
free spoofer bulsan bile val 5 hatasına cevirir oda delay banı nezaman ban yiyeceğini bilemezsin hile kullanıyorsanız spooferiniz olacak valorant'taValorant hwid ban yedim ve çalışan spoofer bulamadım para verecek kadar zengin değilim bedava çalışan bi spoofer biliyomusunuz lütfen manuel spoofda yapmayı öğrenebilirim biri öğretirse
Önereceğin bi spoofer varmı agam ya yada bi taktik felan paralı spiofer bile alabilirim şuanda durum vahim yanifree spoofer bulsan bile val 5 hatasına cevirir oda delay banı nezaman ban yiyeceğini bilemezsin hile kullanıyorsanız spooferiniz olacak valorant'ta
en iyi free spooferlardan biri var bende oda suan val 5 hatasına ceviriyor büssürü paralı spoofer var önemli olan para zatenÖnereceğin bi spoofer varmı agam ya yada bi taktik felan paralı spiofer bile alabilirim şuanda durum vahim yani![]()
Aga 3 4 ay değil sınırsız ban yedimBedava spoofer güvenli değil dostum o yüzden 3-4 ay beklmeye değer bence