Valorant için spoofer sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhabalar , bir spoofer buldum ve herkeste çalışıyor. Arkadaşlarımda da çalıştı. Fakat bende değiştirmiyor hwidlerimi. Bunun için biostan falan bi ayar yapmam gerek mi ?
Bir türlü çözemedim spooferler benim pcmde çalışmıyor secure boot diye bişi varmış onu kapasam çalışır mı ? Bilgili biri yorum atarsa sevinirim.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
kullanacağın spoofer'in hangi win 10 sürümün de çalışıyor
arkadaşların da ki sürüm eski sürüm sendeki sürüm ise yeni 2004 sürüm olabilir dostum

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Secure boot diye bir şey ben de duydum fakat hiç sorun yaşamadığım için onun olayını tam olarak bilmiyorum @thomasjb sana yardımcı olur.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hocam bu herhangi birşeye bağlı olabilir, Anakartındaki Hwid'i değiştiremiyordur spoofer veya Bios'unda bir ayar kapalıdır, Windows'unda bir ayar kapalıdır. Arkadaşın 2h20'ye gelen güncellemeleri yapmadıysa ondan dolayı da çalışmış olabilir onda.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Secure boot diye bir şey ben de duydum fakat hiç sorun yaşamadığım için onun olayını tam olarak bilmiyorum @thomasjb sana yardımcı olur.
Secure boot bambaşka bir konu dostum biosdan kendi Secure boot ayarlarını deneyip yapmalı Secure boota takıldı kafam benim de

beni bildiğim hwid sadece benzer bir hwid numara ataması yaparak oyuna giriş yaptırıyor anakart gibi önemli bir bileşenin kimlik bilgilerini değiştiremiyor

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Allah allah, çalışıyor ha? bu çok büyük bir şey o zaman, hwid spoofer bir de valo için, çok iyi! fakat secure boot'dan vesayre anlamıyorum da spoofer muhtemel ekran kartınınkini değiştiriyordur ama disklerinkini değiştirmiyordur, yani bu şansa bağlı, spoofer eğer ekran kartını açabiliyorsa, sen de muhtemel olarak farklı bir kısıma yemişsin banı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Secure boot bildiğime göre işletim sistemi değiştirmeyi önleyen güvenlik yazılımı kapatınca birşey olmuyor kapatıp deneyebilirsin olmazsa geri açarsın bende sıkıntı olmamıştı yani

Üye
5 HİZMET YILI
2004 olmasi lazim extra hangisine uygun oldugunuda bul win10 v.b.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Donanımların markası bile bu durumu etkileyebilir sonuçta kimliklerinin değiştirilmesi ile bu işlem uygulanıyor.

Üye
5 HİZMET YILI
2004 olcak ama simdi bu yorum alıntı dıyeceksınız 2004 dicektim ama arkadaş demiş ztn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...