Satıyorum Valorant için spoofer

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öncelikle yazılım değildir arkadaşlar. Pahalı bir ürün kullandığım zaman spoofer fixlenmişti ve deneyerek bulmuştum. Asus anakartlarda kesin işe yarıyor fakat diğer anakartlar için denemedim 50 TL gibi ücrete yapılır kolay ve basittir. Dediğim gibi yazılım olmadığından fotoğraf vb gösteremeyeceğim.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
50 tl spoofer biraz absürt değil mi?

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
50 tl spoofer biraz absürt değil mi?
Yazılım değil method ve her anakart da işe yaramıyor çünkü denemedim ve Asus anakart a gelirsek spoofer alcak param yokken kullanıyordum gidip 200 300 TL istesem sanarım alan müşteri benimle dalgamı geçiyorsun der

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kalıcı ban yediysen kullan spofer ama sonsuz kalıcı ban yemediysen kullanma bence bekle 4-5 ay açarlar.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yazılım değil method ve her anakart da işe yaramıyor çünkü denemedim ve Asus anakart a gelirsek spoofer alcak param yokken kullanıyordum gidip 200 300 TL istesem sanarım alan müşteri benimle dalgamı geçiyorsun der
Usb programlayıcıdan mı bahsediyorsun ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bununla ilgili başka bir konu var ona bakmalısın

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Usb programlayıcıdan mı bahsediyorsun ?
Hayır method hiçbir programa gerek kalmıyor apu sistem varken b350m de işe yarıyordu sonra Asus tuf laptop almıştım ondada ile yarıyordu farklı anakartlarda denemedim hatta woofer çalışmadığında kullanıyordum ve woofer lisansım silinmişti işe yarıyor yani

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Program kullanmıyorum ve söylediğin olayı bu methodu keşfetmeden önce satın almıştım pişmanlık zor ve uzun sürüyor
Post automatically merged:

tmac den mi bahsediyorsun acaba ??
Hayır anlam veremiyorum tek bildiğim idleri serial keyleri falan değiştiriyor uygulama kullanmadan ama format şart
Post automatically merged:

kalıcı ban yediysen kullan spofer ama sonsuz kalıcı ban yemediysen kullanma bence bekle 4-5 ay açarlar.
kanka 3 ay beklemektense yazılım kullanmadan banın kalkıyor 1 günde çözülüyor ama her anakartta olurmu bilmiyorum

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Knk yardım edermisin bende de asus anakart var

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İletişime geçermisin kalksinda ban 100 de veririz