Çözüldü Valorant için ücretsiz spoofer var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hissizim sadece bu kadar
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaşlar bildiğiniz üzere valorant hilesinden ban yedim bu banı kaldırmanın çözümü varmı free spoofer veya yardım lazım.

Çözüm
Hwid ban kaldırma metodları mevcut ancak Anakart modeline göre değişkenlik gösteriyor ki şahsen ben tavsiye etmiyorum. Çünkü format - bios up/downgrade gibi işlemlerden geçiyor. Ek olarak garanti süresinden çıkartmış oluyorsun Anakar'tını. Tavsiyem bütçeniz var ise araştırma yaparak ücretli spoofer kullanmanız yahut beklemeniz. İyi forumlar
Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bugun daha demin bende ban yedim yapıcak birşey yok yeni hesap açıp devam edeceksin

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ban riskinin olduğu söylenmişti Riot acımamış zaten herkes aynı mağduriyet içinde malesef üzülceğiniz kumarı oynamayın.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hwid ban kaldırma metodları mevcut ancak Anakart modeline göre değişkenlik gösteriyor ki şahsen ben tavsiye etmiyorum. Çünkü format - bios up/downgrade gibi işlemlerden geçiyor. Ek olarak garanti süresinden çıkartmış oluyorsun Anakar'tını. Tavsiyem bütçeniz var ise araştırma yaparak ücretli spoofer kullanmanız yahut beklemeniz. İyi forumlar

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Anakartının hangi model olduğuna göre methodlar değişiyor. Ama keşke elinde spoofer bulunmuyorken açmasaydın hileyi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk anakartını değiştir arkadaşımda aynı şekilde ban yedi anakartını değiştirmek zorunda kaldı
istersen valoranta tickette atabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...