Alıyorum Valorant için UNDT Hile arıyorum (ücretli-ücretsiz)

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar öncelikle bi sorum var staffbesting'deki valorant external hilesi kullanan var mı? undt mi ve güvenli mi kullanabilir miyim?

valorantta aşırı pahalı olmayan eğer mümkünse tamamen ücretsiz olan hile arıyorum ESP ve aimbot olduktan sonra geri kalan özellikler pek önemli değil.

Üye
1 HİZMET YILI
yayinci sarti ile 6 k lik hilemi ve spooferu ucretsiz veriyorum ilgileniosan dc den ekelyebilriisn . dc zenova software veya prrux

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
discord iletişim adresinizi bırakırmısınız

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hem ücretsiz olup hemde ud olan bir hile valorant için malesef yok olamaz da, parasını vermeniz gerekiyor fakat 3. parti yazılım kullanacaksınız eninde sonunda ne kadar belli etmeden oynasanız da (yazılıma bağlı) yasaklanacaksınız. Size tavsiyem TR piyasasındaki satıcılardan almamanız olacaktır çoğu ya reseller ya da rebrand almakta özgün 1-2 ürün bulmanız imkansız gibi birşey. Bütçeniz 500-1000$ civarında ise DMA bundle set alıp private firmware yaptırın mis gibi takılırsınız. Veyahut slotlu hilelere yönelin örneğin Krusty gibi ancak onların da aylık ücreti 350€ TR piyasasında PRIVATE ve SLOTTED olarak satılan çoğu hile ya paste ya da resell malesef.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hem ücretsiz olup hemde ud olan bir hile valorant için malesef yok olamaz da, parasını vermeniz gerekiyor fakat 3. parti yazılım kullanacaksınız eninde sonunda ne kadar belli etmeden oynasanız da (yazılıma bağlı) yasaklanacaksınız. Size tavsiyem TR piyasasındaki satıcılardan almamanız olacaktır çoğu ya reseller ya da rebrand almakta özgün 1-2 ürün bulmanız imkansız gibi birşey. Bütçeniz 500-1000$ civarında ise DMA bundle set alıp private firmware yaptırın mis gibi takılırsınız. Veyahut slotlu hilelere yönelin örneğin Krusty gibi ancak onların da aylık ücreti 350€ TR piyasasında PRIVATE ve SLOTTED olarak satılan çoğu hile ya paste ya da resell malesef.
Krusty i biraz anlatır mısınız