Valorant için yaptığım yazılım hile kapsamına girer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar,
Valorant için bir aimbot yazılımı yaptım. Bu yazılımın internette eğitimini vermeyi düşünüyorum ama hile kapsamına girer mi diye düşünüyorum. Aimbot zaten hile demek değil mi diye soracak olursanız sıradan hilelerden biraz farklı ve farkları şunlar:

1- Oyunun kodlarına müdahele etmiyor. Yazılımın sistemi şu şekilde: Sürekli ekran görüntüsü alıyor. Arkada çalışan bir yapay zeka ekrandaki hedefleri tespit ediyor ve fareyi hedefe hareket ettiriyor.
2- Sadece alıştırmadaki botlar için kullanılıyor. Yazılım derecelide veya başka oyunculara karşı kullanmak için uygun değil, sadece botlara karşı kullanılabiliyor çünkü görüntü işlemede kullanılan model botlar için eğitildi.

Bence yapay zekanın oyunların geleceğine etkisi açısından iyi bir eğitim olur fakat yasal mı diye merak ediyorum. Bu konuda iyi bilgili arkadaşlar yanıtlarlar ise çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Pixel detector veya OpenCV Cascade classifier gibi tekniklerde sorun olacağını sanmıyorum. asıl sorun şu ki mousenizi hareket ettiren fonksiyon detecttir ve hile olarak gözükür banlanırsınız.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka iyi yaparsın hileleri girer

Üye
4 HİZMET YILI
Pixel detector veya OpenCV Cascade classifier gibi tekniklerde sorun olacağını sanmıyorum. asıl sorun şu ki mousenizi hareket ettiren fonksiyon detecttir ve hile olarak gözükür banlanırsınız.
Fare hareketi için bir mouse driver yazılımı ve cihaz yaptım. Bilgisayara onu fare olarak gösteriyorum kendi faremi cihaza takıyorum. Yazılımdan kordinatları cihaza yolluyorum. Her şey tek driverden oluyor.
Bu şekilde de tespit edilir mi tecrübeli değilim.
Post automatically merged:

kanka iyi yaparsın hileleri girer
anlamadım ki knk

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Fare hareketi için bir mouse driver yazılımı ve cihaz yaptım. Bilgisayara onu fare olarak gösteriyorum kendi faremi cihaza takıyorum. Yazılımdan kordinatları cihaza yolluyorum. Her şey tek driverden oluyor.
Bu şekilde de tespit edilir mi tecrübeli değilim.
Post automatically merged:

anlamadım ki knk
evet bahsettiğin şey hile olarak tespit edilir. valorantta bildiğim kadarı ile 2 farklı mouse tarafından gelen data olursa yakalanıyorsun.

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaş sadece 1 input kullanıyor. Arduinoyu usb host shield ile kullanma mantığı. Bu sektörde memory acces, read, write gibi olayları çok şeytani bir biçimde yapmadıkça veyahut bypass kullanmadıkça ac'ler bunları algılıyor. Bu noktada external hardware'ler ile memory okuma da yapılabilir DMA gibi ama onun için de yüksek meblalar gerekiyor. Yapay zekayla object detection da memory kadar olmasa da iyi optimize edilirse güzel sonuçlar çıkabilecek bir alan. Burda da fps düşüklüğü söz konusu olabilir. Youtube'da valorant için yapay zeka botu yazan bir video görmüştüm telif atılmadı ve öğretici olarak çektiği için bir problem olmadı senin için de aynı konu söz konusu olabilir. Bu sektöre ilgi duyanlar için iyi bir adım olabilir
Bu arada tam 13:37 de konuyu açman da gözümden kaçmadı :)

Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaş sadece 1 input kullanıyor. Arduinoyu usb host shield ile kullanma mantığı. Bu sektörde memory acces, read, write gibi olayları çok şeytani bir biçimde yapmadıkça veyahut bypass kullanmadıkça ac'ler bunları algılıyor. Bu noktada external hardware'ler ile memory okuma da yapılabilir DMA gibi ama onun için de yüksek meblalar gerekiyor. Yapay zekayla object detection da memory kadar olmasa da iyi optimize edilirse güzel sonuçlar çıkabilecek bir alan. Burda da fps düşüklüğü söz konusu olabilir. Youtube'da valorant için yapay zeka botu yazan bir video görmüştüm telif atılmadı ve öğretici olarak çektiği için bir problem olmadı senin için de aynı konu söz konusu olabilir. Bu sektöre ilgi duyanlar için iyi bir adım olabilir
Bu arada tam 13:37 de konuyu açman da gözümden kaçmadı :)
Teşekkürler yanıtın için. Aynen anlattığın şekilde yaptım farenin yazılımını. Bu arada 1337 tamamen tesadüf olmuş :).

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bunun eğitimini verirsen eğer diğer kötü niyetli insanlar bunu kendi lehine hile olarak kullanabilirler tavsiye etmiyorum.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
MualliM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bildiğin hile bu patron. Hile diyince illa ki oyuna yazılımsal olarak mudahale etmesi gerkmiyor haksız kazanç nasıl olursa olsun hiledir.

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Blitz gg diye bir site vardı sanırım o site de ki program da sadece ses komutları veriyorlardı ve riot games'in ToS'una aykırı olmadığı yazıyordu onun gibi bir şey yapsan güzel olabilir aslında fakat bu ToS'a aykırı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...