Üye
Fare hareketi için bir mouse driver yazılımı ve cihaz yaptım. Bilgisayara onu fare olarak gösteriyorum kendi faremi cihaza takıyorum. Yazılımdan kordinatları cihaza yolluyorum. Her şey tek driverden oluyor.Pixel detector veya OpenCV Cascade classifier gibi tekniklerde sorun olacağını sanmıyorum. asıl sorun şu ki mousenizi hareket ettiren fonksiyon detecttir ve hile olarak gözükür banlanırsınız.
anlamadım ki knkkanka iyi yaparsın hileleri girer
evet bahsettiğin şey hile olarak tespit edilir. valorantta bildiğim kadarı ile 2 farklı mouse tarafından gelen data olursa yakalanıyorsun.Fare hareketi için bir mouse driver yazılımı ve cihaz yaptım. Bilgisayara onu fare olarak gösteriyorum kendi faremi cihaza takıyorum. Yazılımdan kordinatları cihaza yolluyorum. Her şey tek driverden oluyor.
Bu şekilde de tespit edilir mi tecrübeli değilim.
Post automatically merged:
anlamadım ki knk
Teşekkürler yanıtın için. Aynen anlattığın şekilde yaptım farenin yazılımını. Bu arada 1337 tamamen tesadüf olmuşArkadaş sadece 1 input kullanıyor. Arduinoyu usb host shield ile kullanma mantığı. Bu sektörde memory acces, read, write gibi olayları çok şeytani bir biçimde yapmadıkça veyahut bypass kullanmadıkça ac'ler bunları algılıyor. Bu noktada external hardware'ler ile memory okuma da yapılabilir DMA gibi ama onun için de yüksek meblalar gerekiyor. Yapay zekayla object detection da memory kadar olmasa da iyi optimize edilirse güzel sonuçlar çıkabilecek bir alan. Burda da fps düşüklüğü söz konusu olabilir. Youtube'da valorant için yapay zeka botu yazan bir video görmüştüm telif atılmadı ve öğretici olarak çektiği için bir problem olmadı senin için de aynı konu söz konusu olabilir. Bu sektöre ilgi duyanlar için iyi bir adım olabilir
Bu arada tam 13:37 de konuyu açman da gözümden kaçmadı
kanka zaten hileye giriyor bunu iyi niyetli olarak kullanıcak insan var mıBunun eğitimini verirsen eğer diğer kötü niyetli insanlar bunu kendi lehine hile olarak kullanabilirler tavsiye etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?