paralı hile olan birileri denk gelmiş olabilirArkadaşlar, bu sezon immortal yücelik arası gitgelli bir grafik çizdim fakat son haftalar üst üste maçlar kaybetmeye başladım, ilk başlarda normal karşıladım fakat genelde tek tuttuğumuz site veya retake saldığımız sitelere giriyorlardı. Ben de şüphelendim, hile kullanan var mı bu eloda?
plat 1 de ban yedim ben ama immortal kesin ban yersin risk atma kendini tavsiyem plat dan sonra kendin kasmaya çalış benceArkadaşlar, bu sezon immortal yücelik arası gitgelli bir grafik çizdim fakat son haftalar üst üste maçlar kaybetmeye başladım, ilk başlarda normal karşıladım fakat genelde tek tuttuğumuz site veya retake saldığımız sitelere giriyorlardı. Ben de şüphelendim, hile kullanan var mı bu eloda?
olmaz mı knk tabi ki var ESP yani WallHack olmasa bile triggerbot yani aim kesin var onu da kolay kolay anlayamazsın zaten senin takımında değilse tabiArkadaşlar, bu sezon immortal yücelik arası gitgelli bir grafik çizdim fakat son haftalar üst üste maçlar kaybetmeye başladım, ilk başlarda normal karşıladım fakat genelde tek tuttuğumuz site veya retake saldığımız sitelere giriyorlardı. Ben de şüphelendim, hile kullanan var mı bu eloda?
ben şuanlık kulanmasamda birçok arkadaşım top 600 700 de hile açıp oynuyor hala ban yemedilerArkadaşlar, bu sezon immortal yücelik arası gitgelli bir grafik çizdim fakat son haftalar üst üste maçlar kaybetmeye başladım, ilk başlarda normal karşıladım fakat genelde tek tuttuğumuz site veya retake saldığımız sitelere giriyorlardı. Ben de şüphelendim, hile kullanan var mı bu eloda?