Valorant Insyde BIOS'ta ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Beyler Bios Tipim Insyde Banımı Valorant İçin Nasıl Kaldırabilirim Bir Yolu Varmı ?

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ami bios olsaydı kolaydı kanki de insyde biosda anca woofer kaldırabilir.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
spoofer kullanmanız gerekiyor insyde bios ayrıca araştırıp alınız. ek bilgi alarak

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Knk işin zor , arkadaşların dedikleri gibi amidewin bios halledilir de diğer türlü ücretli spooferlara başvuracan yada bananın bitmesini bekliceksin.

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bios uygulamalı spoofer var diye biliyorum, youtube'dan aratarak bulabilirsin..

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
spofferi dene bi knk olmassa başka çözüm ara

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bunun en iyi yolu spoofer ile yapmak diye biliyorum ama bilgisayar için ne kadar sağlıklı olur bilemem

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
türlü türlü yöntemler var fakat hepsi birer risk oluşturmaktadır bazı yapılan işlemler yüzünden sisteminiz garanti kapsamından çıkmaktadır. garanti kapsamına dahil olan donanımınız varsa bu tarz programların garanti durumu ihlal edilebileceğini unutmayın.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka ücretsiz spooferler varmı bilmiyorum ama paralı spooferler kaldırıyor

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kanka ücretsiz yöntemlerin hepsi UCforum'da var yabancı bir forum reklam yapma gayetinde değilim kesinlikle ancak birbirinden farklı 10-20 belki 30 olmuştur farklı anakart ve bioslar için paylaşımlar var inceleyebilirsin ek olarak yok bunlar karmaşık ayrıca biosumu hiç edip makinemi bozamam korkuyorum diyorsan (ki bu mantıklı) 30-120$ arası spoofer'lar var herhangi bir TÜRK reseller'dan WOOFER satın al 3 günde 1 bedava rewoof veriyor zaten ayrıca unwoof ile tamamıyla kaldırabiliyorsun da mesela şu an ban yedin 3 ay sonra unwoof yap spoofer kalıntısı bırakmadan kendini temizliyor işlemleri geri alıyor ek olarak . epvp üzerinden de spoofer'lara bakabilirsin umuyorum çözüm bulursun ve Triggerbot dahi hile kullanmamanı tavsiye ederim zira Woofer bile geçen haftaya kadar DETECT olmuş durumdaydı taş çatlasın 1 yıl içinde hadi 1.5 yıl olsun Riot bütün Spoof yöntemlerini ve yazılımlarını fixler.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
şu an da ücretli spoofer alabilirsin, ya da foruma yeni spoofer gelmesini beklemelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...