valorant internet üzeri satılır hesaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
valorantta internette birsürü kampanya var hesap veriyorlar 5 skin garanti vs 1 tane bedava veriliyor acaba güvenilirmidir hesabı geri alabilirlermi.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
böyle çoğu siteler güvensiz ama sen bilirsin çok da ön yargılı yaklaşmamak gerek
zamanında bir siteden almıştım adam dalga geçer gibi hiç skin bile olmayan bildiğin sıfır hesap vermiştide şuanda güvenlimi diye sormak için açtım talebi
param boşa gitmemesi için bildiğiniz site varsa önerebilirmisiniz

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
hiç önermem genelde hile kullanılmış hesaplar vb veriyorlar bir keresinde almıştım ban yedi hesap bir kaç gün sonra

𝓖𝓞 𝓣𝓞 𝓣𝓗𝓔 𝓜𝓞𝓞𝓝
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hesap bilgilerimizi ele geçirmemeye dikkat edin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu tarz hesap alırken satan kişinin yapmış oldugu işlem sayısına bakın yüksekse biraz referans olabilir

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Ne kadar alım satım yaptığının sayısına bakın bunun çokluğu size güven verebilir.Ek olarak 5-300 skin arası yazıyorlar ama garanti 5 skin çıkıyor söyleyeyim.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk ben aldım dolandırıldım hesabı sana veriyorlar giriyorsun tm skin var eywallah ama sürekli oyuna başka birileri giriyor yani aynı hesabı bir çok kişiye satıyorlar sonradan şifreyi değiştiriyorlar ama yinede sen bilirsin benxe hiç güvenilmez.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
e posta veriyorsa güvenebilirsin vermiyorsa... kişiye bağlı şimdi görmeden birşey diyemezsin garanti felan varsa gerçek olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bahsettiğiniz site "itemsatis.com" sanırım ve ben de orada satış yapıyor bulunmaktayım. Herhangi bir şekilde hesabın geri alınması söz konusu değildir, alınsa bile genelde garanti verdiğimiz için -genelde 1 ay- tekrardan hesap temin edebiliyoruz size. Tavsiyem garantisi mevcut hesapları almanız.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ben olsam almazdım çünkü yarı yarıya bir ihtimalin oluyor, ayrıca skin garantisi sistemi bence aşırı saçma, 5-200 arası skin garanti edebiliyorsa, 200 e yakınlı skinleri çok daha yüksek fiyata satardı. bence alma.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
mail alabiliyorsan üstüne al diğer türlü o hesap max 3-5 gün yaşar aynı hesabı bir çok kişiye satıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
valorantta internette birsürü kampanya var hesap veriyorlar 5 skin garanti vs 1 tane bedava veriliyor acaba güvenilirmidir hesabı geri alabilirlermi.
dikkat et
Post automatically merged:

nekadar istiyosun hesabına ben alabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
reis ben aldım iki üç gün sonra direk hesap banlandı hile diye alma etme bence dolandırıcı çoğu

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Güvenilmez hesabı geri alabilirler ama öyle 1-2 hafta takılmalık alabilirsin bunu bilerek işlem yap hile kullanıyorsan falan güzel olabilir skinli hesap falan

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Çalıntı hesaplar olabilir ama fiyatı sıkıntılı değilse çok da yüksek değilse deneyebilirsin

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Çoğunlukla geri alıyorlar hocam en iyisi daha çok para verip e posta garantili almak

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Fresh hesap oluyor onlar bende alıyorum ama satıcıya dikkat et güvenilir satıcı olması gerekli.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam bir süre sonra hesaplar geri çekiliyor diye biliyorum bazı sitelerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...