Valorant Isınma Sebebi Nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valorant'da 47 dereceği geçmeyen pc şu an 70 derecelere yükseliyor sebebini bilen var mı ?

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Virüs yemiş olabilirsin, arka planda çalışan uygulamalara bak. Hidden btc miner olabilir veya benzeri.
Eğer hiçbir virüs olmadığından eminsen termal macunu yenile.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Virüs yemiş olabilirsin, arka planda çalışan uygulamalara bak. Hidden btc miner olabilir veya benzeri.
Eğer hiçbir virüs olmadığından eminsen termal macunu yenile.
virüs olmadığına eminim btc miner varmı bilmiyorum varsa nasıl bakabilirim ?

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ne kadar süre önce 47 dereceyi geçmiyordu? Eğer 3-4 ay önce gibi bir süre önceyse bilgisayarın fanlarını falan temizle, laptop kullanıyorsan terman macununu yenile.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ne kadar süre önce 47 dereceyi geçmiyordu? Eğer 3-4 ay önce gibi bir süre önceyse bilgisayarın fanlarını falan temizle, laptop kullanıyorsan terman macununu yenile.
olay bu gün oldu sabah sorun yoktu yaklaşık yarım saat önce başladı ve masaüstü kullanıyorum

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Arkaplandaki uygulamaları kapatarak çözebilirsin veya oyuna fps sınırlaması koyarsan garanti çözülür.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu süre içinde herhangi bir şüpheli olabileceğini düşündüğün uygulama indirdin mi
bir siteden god of war 2 indirdim aynı gün içerisinde sildim ve sildikten sonra valorant oynadığımda sorun yoktu yaklaşık yarım saat önce başladı
Post automatically merged:

Arkaplandaki uygulamaları kapatarak çözebilirsin veya oyuna fps sınırlaması koyarsan garanti çözülür.
onu denedim sorun çözüldü ama varsayılan ayarlarda 47 dereceyi geçmiyordu ne olduysa artık geçiyor :(

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bir siteden god of war 2 indirdim aynı gün içerisinde sildim ve sildikten sonra valorant oynadığımda sorun yoktu yaklaşık yarım saat önce başladı
Cr4ck olarak indirdiğin oyunlarda btc miner olayı genelde çok oluyor Malwarebytes ile bi tarama yap istersen.

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Post automatically merged:

onu denedim sorun çözüldü ama varsayılan ayarlarda 47 dereceyi geçmiyordu ne olduysa artık geçiyor :(
Oyuna gelen güncelleme ekran kartınızda performans zorlaması yapıyor olabilir.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Fanların çalışıyor mu kontrol et bozulabiliyor bazen.Çok toz birikmişse temizle.Macun kurumuşta olabilir değiştir termal macunu.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Virislü birşeyler indirdinmi ondan olabilir oyun fps sınırı koy bide arka kalan uygulamarı kapat

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kasper sky yükle internette 3 aylık total security kodları var.Bi tarat zaten bişe çıkarsa mining türü şeyleri direk algılıyor sana bildiriyor.

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
indirdiğin Dosyalara bak zararlı birşey yoksa görev yöneticisine bak orda açık varmı bak bilmediğin sonra antivirüs ile bi temizle eğer oda olmazsa termal macun dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...