Süper Üye
Valoranttan ban yedim. VAN 152 hatası alıyorum. Sanırım hwid ban söz konusu. Nasıl kaldırabilirimNedir bu HWID?
HWID (hardwareid) bir bilgisayar parçasının numarasıdır. Aynı sınıf numarası gibi.
Peki ban ile ne alakası var?
Donanımsal ban ekran kartı, RAM, işlemci, hard disk gibi parçalardan oluşmaktadır. Donanımların tıpkı bir insan gibi ID numaraları (sınıf numarası gibi) bulunmaktadır. Değerleri normal şartlarda değiştirilemez peki ya anormal şartlarda nasıl değişir? Changer programları bulunmakta ancak güven söz konusu tamamen kullanıcıya aittir.
Valorant resmi açıklamalarına göre aldığınız hata, genellikle 4 ay süren bir donanım uzaklaştırması anlamına geliyormuş. Kaldıramazsınız, oynamaya devam etmek istiyorsanız spoofer deneyin, muhtemelen o şekilde giriş yapabileceksiniz.Valoranttan ban yedim. VAN 152 hatası alıyorum. Sanırım hwid ban söz konusu. Nasıl kaldırabilirim
Spoofer kullanmadım bilgisayarıma 2 ya da 3 kere format attım. Ban kalktı şuanda oynayabiliyorumValorant resmi açıklamalarına göre aldığınız hata, genellikle 4 ay süren bir donanım uzaklaştırması anlamına geliyormuş. Kaldıramazsınız, oynamaya devam etmek istiyorsanız spoofer deneyin, muhtemelen o şekilde giriş yapabileceksiniz.
windows 10 dan 11 e geçince kalktığını söyleyenler varÖncelikle selam, Windows 7 de Valorant HWID ban atmıyor mu? Mesela şu an da bende Windows 10'da HWID yemişsem, Windows 7 geçtiğimde HWID ban kalkar mı?
kalkacağını sanmıyorum tamamen anakartına atılan banÖncelikle selam, Windows 7 de Valorant HWID ban atmıyor mu? Mesela şu an da bende Windows 10'da HWID yemişsem, Windows 7 geçtiğimde HWID ban kalkar mı?
Sürüm değiştirmek anakartı resetlemek anlamına gelmiyor. Spoofer kullanmalısın.Öncelikle selam, Windows 7 de Valorant HWID ban atmıyor mu? Mesela şu an da bende Windows 10'da HWID yemişsem, Windows 7 geçtiğimde HWID ban kalkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?