Valorant işletim sistemini değiştirmek HWID ban kaldırır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
HWID, donanımın kimliğidir, nasıl senin benzersiz bir T.C. numaran varsa donanımın da o tür bir kimliği bulunur. Donanımdan donanıma bu kimlik numarası değişir. Vanguard ise kernel mod denen bir sürümde çalışır, normal programlar kendi içerisi haricindekileri göremezken, kernel modda çalışan bir program diğer programların verilerini kısmen(!) okuyabilir. Yani senin HWID'ne ulaşabilir. HWID ne ban atarak -genelde hard disk ve anakart- seni zor yollardan uzaklaştırmış oluyor. Bu bandan işletim sistemi değiştirerek kurtulamazsın, çünkü işletim sistemine değil donanım ID ne gelen bir bandır.

Bandan kurtulmak için 2-3 şey yapabilirsin,
Öncelikle Spoofer yani donanım kimliğini manuel yollardan değişmene olanak sağlayan programlara denir. Donanım kimliğini değiştiğinde mantıken banın da kalkmış olacak fakat ban yediğin hesaptaki ban hala duracak, aynı şekilde hesaba girmeye çalışırsan bilgisayar tekrardan hwid ban yiyecek.

İkinci yöntem donanım değiştirmek, ülkemiz şartlarında bir oyun için donanım değiştirebilecek insan sayısı azdır. Bu yüzden bi tık masraflı bir yol.

Üçüncü yöntem ise 1. yönteme benzerdir, bazı yöntemlerle kaldırılabilir, forumdan arama kısmından araştırabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Banı haksız yere yediğini düşünüyorsan eğer durumu riota ticket atarak çözebilirsin. Bizim arkadaşın PC de benim hesap banlanmıştı durumu anlatan bir ticket attım kalktı.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Nedir bu HWID?
HWID (hardwareid) bir bilgisayar parçasının numarasıdır. Aynı sınıf numarası gibi.

Peki ban ile ne alakası var?
Donanımsal ban ekran kartı, RAM, işlemci, hard disk gibi parçalardan oluşmaktadır. Donanımların tıpkı bir insan gibi ID numaraları (sınıf numarası gibi) bulunmaktadır. Değerleri normal şartlarda değiştirilemez peki ya anormal şartlarda nasıl değişir? Changer programları bulunmakta ancak güven söz konusu tamamen kullanıcıya aittir.
Valoranttan ban yedim. VAN 152 hatası alıyorum. Sanırım hwid ban söz konusu. Nasıl kaldırabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ip ban bildiğim kadarıyla anakarta atıldığı için kalkmaz diye yorumladım

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Valoranttan ban yedim. VAN 152 hatası alıyorum. Sanırım hwid ban söz konusu. Nasıl kaldırabilirim
Valorant resmi açıklamalarına göre aldığınız hata, genellikle 4 ay süren bir donanım uzaklaştırması anlamına geliyormuş. Kaldıramazsınız, oynamaya devam etmek istiyorsanız spoofer deneyin, muhtemelen o şekilde giriş yapabileceksiniz.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Valorant resmi açıklamalarına göre aldığınız hata, genellikle 4 ay süren bir donanım uzaklaştırması anlamına geliyormuş. Kaldıramazsınız, oynamaya devam etmek istiyorsanız spoofer deneyin, muhtemelen o şekilde giriş yapabileceksiniz.
Spoofer kullanmadım bilgisayarıma 2 ya da 3 kere format attım. Ban kalktı şuanda oynayabiliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
I heard that there are certain spoilers for hwid, you can search on the internet, but let me tell you already, they do it for money.

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kalkmaz kardeşim spoofer kullanman lazım ya da donanım değiştirmek lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kaldıramazsın spoofer ile kaldırabilirsin onada para vermen gerekir ücretsiz spoofer bu zamanda imkansız gibi bişey

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hayır kaldırılamaz valorantta atılan ban ana kartında işliyor bunu kaldırmak için spoofer kullanmalısın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Öncelikle selam, Windows 7 de Valorant HWID ban atmıyor mu? Mesela şu an da bende Windows 10'da HWID yemişsem, Windows 7 geçtiğimde HWID ban kalkar mı?
Sürüm değiştirmek anakartı resetlemek anlamına gelmiyor. Spoofer kullanmalısın.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hayir ana karti yeni alman lazim ki kalksin hwid ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...